2019 top 5 autós újdonságai

2019 TOP 5 AUTÓS ÚJDONSÁGAI

 

Reméljük mindenki túlélte a karácsonyi evés-ivást meg a szilveszteri másnaposságot, a lencse hegyeket, és már koncentrálhatunk a 2019-es év autós újdonságaira, amik mégiscsak egy igazi férfi legfontosabb teendői között vannak az év elején.

Jöjjön egy top 5-ös lista arról, hogy milyen autókat várunk idén a legjobban, mi itt a KocsiGurunál:

1.Volkswagen Golf 8

Nincs mit tagadni, a Volkswagen és a Golf még mindig az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb autó Európában. Pont ezért mindig ráfér egy újabb ráncfelvarrás, amit legutóbb már jó régen nem tett meg ezzel a kis gyöngyszemmel a gyártó. A lassan elavultnak tekintett utódai után idén már végre kijönnek egy laposabb, szélesebb, dizájnosabb 8-as szériával, amit nagyon várunk, hiszen ezen az autón nőttünk fel mi közép-fiatal férfiak. Ha minden igaz, kisebb fogyasztást, jobb aerodinamikát, digitális műszerfalat és jobb, okosabb, erősebb motorokat fognak kapni az új Golfok, aminek a legvége pedig egy közel 400 LE sport R modell lesz.

2.Volvo XC20

Közel 3 éve járja az utakat az egyik kedvenc SUV-unk, az XC90. Minden évben követte őt a tervező asztalon a következő, egyre kisebb és egyre ütősebb XC variáció. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az év autója díjat is megkapta tavaly az XC40, teljesen jogosan. Ebből következik, hogy mindenki nagy érdeklődéssel várta, várja az új generációt, amiről egyelőre nem sok mindent mondott el a svéd gyártó. Izgatottan várjuk a kicsikét, aminek már az ára is barátibb lesz, az biztos.

3.Peugeot 208

Ha a VW Golfot a legnépszerűbb autónak mondtam, akkor a Peugeot kicsikéjére is nyugodtan használhatjuk ezt a jelzőt, hiszen a 2-es széria mindig a városiak nagy kedvence volt és lesz is szerintünk. A tervezők elmondása szerint ez az új 208-as már kilép a „kis” jelzőből és NAGY lesz: 4 méteres. Formailag maradnak az 508-asnál elkezdett kinézetnél, azt fogják itt is tovább vinni. Ezen felül jelentősen lekönnyítették a tömegét, közel 50 kilóval lesz kevesebb az új 208-as és pár éven belül kijön belőle a full elektromos változat is, amivel már 350 kilométert simán megtehetünk. Még valami érdekesség! Az új Peugeot itt Szlovákiában fog kigördülni majd nyáron a gyárból, a jól ismert 68-130 lóerős motorokkal.

4.Mercedes-Benz GLB

A merci sem maradhat 2019-ben új, kis SUV nélkül. Ki is hozzák nosza a GLB nevű új autójukat, amit itt, a kecskeméti gyártósoron fognak ugyanarra a platformra szerelni, mint az új A osztály modelljeit. Ez a modelljük kb. a BMW X1 versenytársa lehet elmondásuk szerint. Ötvözni fogja azt a sok jót, amit már a vadiúj A modelleken is használnak, vagyis szép és okos belsőt kap, MBUX néven futó navigációs és info rendszert, ami már szépen bizonyított az előző évben. Ezen felül azt kell feltétlen megemlítenünk, hogy bármilyen hihetetlen, de folytatódik a merci és a Reanult-Nissan együttműködés. Ebben a kis GLB típusban többek között egy 1,33 literes, első kerék meghajtású Renault motor fog duruzsolni. Érdeklődve várjuk!

  1. Audi RS6 Avant

A 2019-es év nagy kedvence lehet ez a 4 literes, biturbós, V8-as vadállat, ami 650 lóerőt fog a mellkasunkba vágni, ha végre egyszer kipróbálhatjuk. Itt nálunk, a KocsiGurunál fenjük rá páran a fogunkat, nem tagadjuk! A kombi A6 külseje egyébként is elég sokunknak tetszik, de ezzel a 650 lóerővel meg szinte veri a hasonló kategóriás autókat, az tuti. Nem kevesebb mint 3,6 másodperc alatt van 100-on, szóval szívbetegek kerüljék ezt a típust, ha lehet!!! Naná, hogy maradt az összkerék, csak a súlyából vesztett a kicsike közel 80 kilót, hogy még jobban guruljon!

Én ezt a fenevadot választom az idei top 5-ből, az biztos.

Ti?

 

 

 

 

Látogasson el hozzánk

Telephelyünk:

 Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 

Nyitva tartás:

 Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
 Szombat: 9:00 - 15:00
 Vasárnap: Zárva
 
 Kocsiguru © 2020

További érdekes cikkeink:

 2021 © KocsiGuru Minden jog fenntartva