NYEREMÉNYJÁTÉK

 A játék és a szervező:

Jelen szabályzat a KocsiGuru Kft. által kezelt, karbantartott https://hu-hu.facebook.com/KocsiGuru/ Facebook oldalán futó üzenőfali játékra vonatkozik az alábbi feltételekkel:

A játék időtartama, menete:

A Játék időtartama: 2020.06.22. – 2020.07.19.

Első sorsolás : 2020. 06.28. , ezt követően 4 héten át minden vasárnapi napon

Nyertesek száma hetente: 1

Fődíj nyertesének száma: 1

Eredményhirdetés: a sorsolástól számított legkésőbb 24 órán belül.

Ahhoz, hogy egy Játékos részt vegyen a nyereményjátékban és jogosult legyen a nyereményre, a KocsiGuru Facebook oldalára (https://hu-hu.facebook.com/KocsiGuru/) kikerülő játékfelhívás szerint kell eljárnia.
Ahhoz, hogy részt tudjon venni a nyereményjátékban és esélye legyen a főnyereményre is, nincs más dolga, mint :

1. Iratkozzon fel a ZSHOWtime youtube csatornájára!
2.Likeolja a KocsiGuru facebook oldalát!
3.Likeolja ezt a posztot!
4.Kommentben jelölje meg azt a 3 személyt, akivel szívesen töltene egy hétvégét!


Továbbá ahhoz, hogy esélye legyen megnyerni a fődíjat, a videósorozat mind a 4 jövőbeni részét likeolnia kell, és mind a 4 részéhez kommentelnie kell a már leírtak szerint. Minden rész hétfőnként jelenik meg a KocsiGuru Facebook oldalán.

Nyeremény, nyertes:

A Játék fődíja egy Mercedes kábrió élményhétvége, amely során a nyertesé lesz az autó egy teljes hétvégére, és ajándékba adunk mellé egy tele tank üzemanyagot is. A nyeremény kupon formájában kerül átadásra, amely készpénzre nem váltható, viszont átruházható.

Továbbá hetente kisorsolunk egy teljes autókozmetikai csomagot, amelyhez még egy teljes műszaki átvizsgálást is biztosítunk.

A nyertest gépi sorsolás segítségével, a véletlenszerűség elvét szem előtt tartva az alábbi programmal végezzük: https://commentpicker.com/ 

A Játékban pótnyerteseket nem hirdetünk, a nyertes kiesése esetén a díjat egy későbbi játék során sorsoljuk ki.

A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

· a játékra jelentkezésekor nem töltötte be a 18. életévét;

· az eredményhirdetés napjától számított 5 munkanapon belül nem jelentkezik Facebook üzenetben a nyereményért;

· bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot;

· egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert;Kik vehetnek részt a Játékban?

· A Játékban részt vehet minden 18 éven felüli, internet-felhasználó, természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik.

·
A játékban bárki részt vehet, ugyanakkor a kommentelőnek vagy a a kommentelő által megjelölt személyek valamelyikének rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

· Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult.

· A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.


Nyertes értesítése

A Szervező a Játék nyertesét a Játékról szóló Facebook bejegyzés alatti hozzászóláson keresztül értesíti - amennyiben lehetséges, a nyertessel való kapcsolatfelvételt névre hivatkozással (@nyertes_neve) is segíti, valamint üzenetben felveszi a kapcsolatot. Továbbá a sorsolásokat követő 24 órán belül a nyertes nevét közzé teszi a Kocsiguru Facebook oldalán.

Adatkezelés és adatvédelem

Tájékoztatás

A Játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. Tájékoztatjuk, hogy az adatokat az adatfeldolgozón kívül harmadik felek részére nem továbbítjuk, kizárólag a jelen szabályzatban részletezett célra használjuk.

Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban,

· hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyer a Játékban, akkor a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, e-mail cím, postacím, személyi igazolvány,vezetői engedély) a Szervező a nyeremény kézbesítése céljából az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII.törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje,

· feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező (adatkezelő) a jelen Játék lebonyolítása során a nyeremények kézbesítése céljából felhasználja.

· A személyes adatokat a Szervező kizárólag a nyertes Játékosokkal történő kommunikációra használja.

· Játékban való részvételével kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy abban az esetben, ha nyertes lesz, akkor az Adatkezelő a fenti pontokban meghatározottakon túl a Játékos Facebook felhasználói nevét nyilvánosságra hozza az KocsiGuru hivatalos Facebook oldalán.

Vegyes rendelkezések:

A fődíj során vezetett gépjárművet a nyertes kizárólag Magyarország területén belül veheti igénybe a KocsiGuru Kft. autóbérlési szabályai szerint.

A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A Szervező teljes körűen mentesíti a Facebookot minden játékra jelentkező és abban részt vevő részéről jövő, a Játékkal kapcsolatos igénnyel szemben, és elismeri, hogy a Facebook a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.

Budapest, 2020-06-22.

A játékhoz sok sikert kívánunk!

Az KocsiGuru Csapata

 

 

Látogasson el hozzánk

Telephelyünk:

 Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 

Nyitva tartás:

 Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
 Szombat: 9:00 - 15:00
 Vasárnap: Zárva
 
 Kocsiguru © 2020

További érdekes cikkeink:

 2020 © KocsiGuru Minden jog fenntartva