ELON MUSK ÉS AZ AUTÓK

Elon Musk 1

ELON MUSK ÉS AZ AUTÓK

I.rész

Amennyiben Ön nem tudja, hogy ki Elon Musk, akkor valóban itt az ideje, hogy felüsse a Google-t, mert nagy bajban lesz hamarosan, az biztos!

Elon Musk maga az etalon! Elon Musk egy zseni! Elon Musk maga a Vasember, aki megmenti a világot és az autóipart is! Röviden ennyi. Hosszabban pedig lejebb…

Ha kicsit is felpiszkáltuk a kiváncsiságát, akkor nagyon örülünk. Megéri elolvasni ezt a kis életrajzi megemlékezést, mert sosem tudhatjuk, hogy kitől és honnan kapunk egy kis inspirációt a magunk életéhez. Lássuk kis is ez a csodagyerek!

Elon Musk nevére közel 50 milliós találat jön ki az okos-keresőn, amit mindenki eldönthet, hogy ez sok, vagy kevés! Szerintem nem rossz, finoman szólva…hiszen a szerelem szóra is csak negyed ennyit dob fel.

1971-ben született Dél-Afrikában, anyukája kanadai származású modell volt, apja pedig mérnök ember. A kis Elon autodidakta módon tanult és szinte egyedül tanult meg programozni is, amivel 12 éves kora körül már 500 dollárt keresett. Nem rossz kezdet!

Szülei elváltak és ő az édesapjával maradt, akit azzal “idegesített”, hogy néha elszökött. Hova? Naná, hogy a könyvtárba. Mindig kitűnt társai közül a precizitásával, tudásával, céljaival, különcségével.

Amikor az első felesége elvált tőle, azt mondta rá:

“Elon gondolatai mindig máshol járnak, bárhol legyen is. Hiába mondtam neki, hogy én a felesége vagyok, nem az alkalmazottja…Erre csak azt válaszolta: Ha az alkalmazottam lennél, már rég kirúgtalak volna!”

Hmmmm….nem túl családbarát egy zsenivel az élet. Ezt már régóta tudjuk! A világnak és az emberiségnek viszont tökéletes “társ” Elon. Nem elégszik meg heti 40-50 óra munkával, hiszen akkor ugyan olyan lenne, mint a többiek, akik nem váltják meg a világot. Vagyis ő azt tanácsolja, hogy dologzzunk heti 100 órát és akkor talán javulhatnak az esélyeink egy jobb életre! Én azt hiszem, hogy nem akkor nem vagyok zseni…

Elon Musk 3 alappillére az életben, ami számára a legfontosabb dolgokat jelentik:

  1. Internet megreformálása
  2. Megújúló energiák
  3. Űrkutatás

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Ha szeretsz gyorsulni és fizetni a gyorshajtásért, akkor ezt a cikket már ismered!