Hívjon minket

Hívjon minket

Autómentés gyorsan, biztonságosan!

+36 1 447 7697

Budapesti és országos autómentés

Vidéki autómentés és autószállítás esetén partnercégek segítéségét kérjük a gyors és hatékony beavatkozáshoz. Belföldön és külföldön egyaránt hívhat minket NON-STOP a hét minden napján, autómentő diszpécserszolgálatunk folyamatosan az Ön rendelkezésére áll, folyamatosan kapcsolatban állnak sofőrjeinkkel, így a megrendelés leadásához képest öt percen belül elhagyják a bázist.

Budapest egyes területein 15 percen belül kiszállunk, 30 perc alatt a budapesti címek 90 százalékát elérjük, de a forgalmi helyzettől függően legfeljebb 40 perc alatt megérkezünk Önhöz.

Minőség, Kedvesség, Szakértelem és Biztonság, amit adunk ügyfeleink számára.

0-24 Autómentő

Autómentés szolgáltatásunk Budapesti központtal működik. Belföldön és külföldön egyaránt hívhat minket NON-STOP. Budapesten 30 perces kiszállási időt garantálunk. Bízzon bennünk szakmailag és emberileg. Kollégáink nem csak az autókhoz értenek, de a balesetes, karambolos gépjármű sérültjeihez is megértéssel fordulnak. Gyorsak, pontosak, kedvesek vagyunk. Minőségi Mercedes Sprinter autómentőink vannak, melyekkel nemcsak autóját, hanem Önt is biztonságban és kényelmesen hazajuttatjuk.

Díjszabási távolság megállapításához

Az autómentéshez köthető teljes út melyet az autómentő megtesz az autómentés során, a kiállás - szállítás - visszatérés Budapestre útvonalon.

Vidéki nagyvárosokban partnerhálózatot működtetünk, a Budapest vonzáskörzetén kívül eső fuvarok lebonyolítását a segítségükkel intézzük, így Ön kedvezőbb árat kap az autószállításra.

Autómentő diszpécser vonalunk:

+36 1 447 7697