Egyszerű és praktikus cégautó szolgáltatások, kis- és közép vállalkozásokra specializálva

A sikeres üzleti mobilitás záloga

Az Ön cégére szabva a legoptimálisabb ajánlatokkal állunk elő, legyen az flottakezelés, tartós bérlet, operatív lízing, időszakos cégautó bérlés, licit vagy szervizelés. 


Rugalmas szolgáltatásainkkal a teljeskörű cégre szabhatóságot biztosítjuk.

Minden egy helyen

Felejtse el az időrabló, bonyolult céges mobilitási ügyintézést!

A Kocsiguru mindenre egy helyen megoldást kínál, hogy Ön a vállalkozására koncentrálhasson.

Miért a Kocsiguru?

Mert a mi prioritásunk az Ön Optimuma

A Kocsigurunál az a célunk, hogy a legjobb mobilitási élményt  biztosítsuk, ezért számos kiegészítő szolgáltatást is nyújtunk, beleértve a kényelmes autópálya matrica menedzsmentet, a gördülékeny bírság-kezelést és adminisztrációt, a hatékony üzemanyagkártya menedzsmentet, valamint a praktikus parkolási engedélyek kiadását.

Egyedi ajánlatunkért keressen elérhetőségeinken, örömmel állunk rendelkezésére egy személyes találkozón, hogy felmérjük cége igényeit!

Ha Ön csak gondtalanul használni szeretné céges autóit, de kezelésüket profi csapatra bízná, akkor forduljon hozzánk!

Szeretnék egy konzultációt

Rólunk

Már 9 éve szolgáljuk ki ügyfeleinket. Lendületes profi csapatunk a hét minden munkanapján azon dolgozik, hogy  Ön és cégének a mobilitása problémamentes és a piacon a legjobb legyen. A mögöttünk lévő évek távlatából őszintén mondhatjuk, hogy a Kocsiguru egy emberközeli, megoldásközpontú, innovatív, szakmailag professzionális, évről évre dinamikusan növekvő vállalkozás. A csapatmunkánknak köszönhetően egyre nagyobb lábnyomot hagyunk a mobilitás piacán.

Cégeknek ajánljuk

Adja meg az adatokat a beküldéshez

Cégeknek ajánljuk

Töltse ki űrlapunkat, segítünk önnek

Elrejtarrow right

Gyakori kérdések

Az elsődleges ok a számviteli és adózási előnyökből fakad. A tartós bérlet egy tiszta szolgáltatás formája, ami azt jelenti, hogy az eszköz nem szerepel a vevő könyvelésében. A bérleti díjról a cég számlát kap, amely tartalmaz áfát, amelynek 50%-át vissza lehet igényelni anélkül, hogy az üzleti használatot igazoló útnyilvántartást kellene vezetni. A flottakezelés nyújtotta előnyök miatt vonzó lehet egy vállalkozásnak. A bérleti díj egy összegben fedezi a gépjárművek üzemeltetési költségeit, beleértve a szervizeket, adókat, biztosításokat és egyéb kezelési költségeket. A flottakezelőknek az érdeke, hogy az autóik jó állapotban legyenek, hogy azokat újra bérbe adhassák vagy értékesíthessék. Az üzemeltetési feladatokat és az autók eladását a flottakezelőre bízva a vállalkozás megtakaríthatja a saját időjét és energiáját, miközben elkerüli a gépjárművek üzemeltetésével járó kockázatot. Összegezve a flottakezelés egyik legfontosabb előnye, hogy ügyfeleinknél tőke szabadul fel, amelyet fő tevékenységük fejlesztésére tudnak fordítani.

A flottakezelés megoldás révén a vállalkozások eltávolítják a "hosszú távú kötelezettségek" terhét a mérlegükről, megszabadulnak az amortizációs veszteségektől, ami növeli a tőkearányos nyereségmutatóikat. Ennek következtében jobb lesz a cég hitel pozíciója, ami kedvezőbb hitel feltételeket biztosít, ezzel pedig több forráshoz jutnak a legnagyobb nyereséget hozó tevékenységek finanszírozásához.

A flottakezelési szolgáltatások lehetőséget biztosítanak a cégeknek a szerződésben foglalt feltételek módosítására, a teljes flotta, jármű csoportok vagy akár egyes gépkocsik vonatkozásában is. Ennek köszönhetően a cégek a saját igényeiknek megfelelően alakíthatják a flottakezelési szolgáltatást.

A flottakezelés általában a más finanszírozási formákhoz képest előnyösebb megoldás, amely rugalmas feltételekkel és módosítási lehetőségekkel rendelkezik, mivel szolgáltatásnak minősül, nem pénzügyi terméknek.

Az autóbérlés kiszállítással is elérhető szolgáltatás. Kérjük egyeztessen kollégánkkal telefonon a részletekről.

Ha egy cég új gépjárműveket szeretne csatasorba állítani, javasolt a flottakezelőtől tanácsot kérni a választáskor. Sok éves tapasztalatukból adódóan tudnak ajánlani megoldásokat , hogy melyik márka és típus a legköltséghatékonyabb a cég számára. Előfordulhat, hogy a cég vezetői más döntést hoznak, például más autómárkában hisznek, de a flottakezelők javaslatai segíthetnek a racionális döntéshozatalban.