Autóklíma javítás és tisztítás ózongenerátorral

a KocsiGuru Bosch Car szervizben

+36 1 447 7720

 

Az autóklíma gázzal való feltöltése és az ózonos fertőtlenítés kulcsszerepet játszik az autók komfortjának és higiéniájának fenntartásában. A KocsiGuru Bosch Car szerviz szakemberei magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak mindkét területen.

Az ózonos fertőtlenítés a legmegbízhatóbb megoldás gombák és baktériumok elleni harcban. A KocsiGuru ózonos kezeléssel hatékonyan és környezetbarát módon tisztítja a levegőt és a felületeket. Az ózonos fertőtlenítés segítségével nem szükséges vegyszeres fertőtlenítőszereket használni, ezzel még jobban odafigyelünk a környezetvédelemre.

Bízza szakértőinkre az autóklíma feltöltését és az ózonos fertőtlenítést és élvezze autója kényelmét és higiéniáját!

Szolgáltatásaink

 • Autóklíma-javítás: Tapasztalt szakembereink gyorsan és hatékonyan diagnosztizálják az autóklíma problémáit, majd megbízható módon elvégzik a szükséges javításokat. Legyen szó hűtőközeg-szivárgásról, kompresszor problémáról vagy egyéb meghibásodásról, mi segítünk!

 • Klímagáz feltöltés: Amennyiben klímája nem biztosít elegendő hűtést, vagy csak nem működik megfelelően, valószínűleg szüksége van klímagáz feltöltésre. Szakértőink gondoskodnak róla, hogy autója klíma rendszerében megfelelő mennyiségű és minőségű klímagáz legyen.

 • Ózongenerátoros klímatisztítás: Az autóklíma nemcsak hűt, hanem levegőt is keringet az utastérben. Ezért fontos, hogy a klímarendszer tiszta   és friss legyen. Az ózongenerátoros klímatisztítás hatékonyan eltávolítja a kellemetlen szagokat, baktériumokat és allergéneket, így friss és egészséges levegőt biztosítva az autóban.

 • Autóklíma karbantartás: Az autóklíma rendszeres karbantartása hozzájárul a hosszú élettartamhoz és hatékony működéshez. Szakembereink  gondoskodnak róla, hogy klímája mindig optimálisan működjön.

Miért minket válasszon?

 • Tapasztalt és képzett szakemberek, akik kiválóan értenek az autóklímákhoz.
            
 • Minőségi alkatrészek és klímagáz használata.
           
 • Gyors és megbízható szolgáltatás.
           
 • Ügyfélközpontú hozzáállás és megfizethető árak.

Ne várjon tovább!

Hozza be autóját a KocsiGuru Szervizbe, és élvezze az optimális klíma komfortot utazásai során. Vegye fel velünk a kapcsolatot most és kérjen időpontot klímaszervizünkbe!

Nézze meg autóinkat élőben a Budaörsi úton

Látogasson el hozzánk a Budaörsi útra és nézze meg a Kocsiguru autóit élőben!

Széchenyi 2020