Hívjon minket: +36 70 606 5535

Autómentés gyorsan, biztonságosan!

megtekint

Autómentés

Autómentés szolgáltatásunk Budapesti központtal működik, a város több pontjáról tudunk autómentőt indítani az Ön segítségére, így az Önhöz legközelebb eső a legköltséghatékonyabban és leggyorsabban tudja végezni a feladatát.

 

Sprint autómentés:

Gyors reakcióidővel, 24 órás készenlétben.

Megbízható elszállítás:

Az egyik legmegbízhatóbb autómentő

Vészhelyzet kezelés:

Út menti segítség nyújtás
Budapesten és egész Pest megyében

24 órás autómentés:

Autóink naptól és időjárástól függetlenül
mindig készen állnak a segítségre.

Teherbírás:

Mindent elszállítunk 4000 kg-ig.
Kisteherautók, terepjárók,
sportautók mentését is megoldjuk!

Budapesti és országos autómentés

 

Vidéki autómentés és autószállítás esetén partnercégek segítéségét kérjük a gyors és hatékony beavatkozáshoz. Belföldön és külföldön egyaránt hívhat minket NON-STOP a hét minden napján, autómentő diszpécserszolgálatunk folyamatosan az Ön rendelkezésére áll, folyamatosan kapcsolatban állnak sofőrjeinkkel, így a megrendelés leadásához képest öt percen belül elhagyják a bázist. Budapest egyes területein 15 percen belül kiszállunk, 30 perc alatt a budapesti címek 90 százalékát elérjük, de a forgalmi helyzettől függően legfeljebb 40 perc alatt megérkezünk Önhöz.

Bízzon bennünk szakmailag és emberileg. Kollégáink nem csak az autókhoz értenek, de a balesetes, karambolos gépjármű sérültjeihez is megértéssel fordulnak. Segítünk út közben az ügyintézésben is, sokszor előfordul, hogy meg kell állni otthon egy papírért. Sofőr kollégáink több mint 15 éve tevékenykednek a szakmában, így – attól függetlenül, hogy nincs két egyforma eset – nehéz nekik újat mutatni. Gyorsak, pontosak és kedvesek vagyunk. A baleset sokkhatása alatt állóknak segítséget nyújtunk átgondolni és mérlegelni a helyzetet. Ilyen esetben a legfontosabb hogy nekünk nem lett bajunk. Az autó van értünk és nem mi vagyunk az autóért. Minőségi Mercedes Sprinter és Vario autómentőinkkel nem csak autóját, hanem önt is biztonságban és kényelmesen hazajuttatjuk.

 

NON STOP autómentés

Autómentés szolgáltatásunk Budapesti központtal működik. Belföldön és külföldön egyaránt hívhat minket NON-STOP. Budapesten 30 perces kiszállási időt garantálunk. Bízzon bennünk szakmailag és emberileg. Kollegáink nem csak az autókhoz értenek, de a balesetes, karambolos gépjármű sérültjeihez is megértéssel fordulnak. Gyorsak, pontosak, kedvesek vagyunk. Minőségi Mercedes Sprinter autómentőink vannak, mellyel nem csak autóját hanem önt is biztonságban és kényelmesen hazajuttatjuk.

 

Autómentő Árak

Alap díjak

 

Budapest és vonzáskörzete

Hosszú fuvar
(vidék és nemzetközi)

Személyautó

8.000 Ft kiállás
+ 100 Ft/km-től

100 Ft/km-től

Furgon, kisteher

12.000 Ft kiállás
+ 200 Ft/km-től

200 Ft/km-től

Felárak

Hétfő – csütörtök 20:00 és 06:00 óra között 20% éjszakai, péntek – vasárnap 20:00 és 06:00 óra között 30% hétvégi éjszakai, vasárnap 06:00 és 20:00 között 20% vasárnapi felárat számítunk fel.

 

Díjszabási távolság megállapításához

Az autómentéshez köthető teljes út melyet az autómentő megtesz az autómentés során, a kiállás - szállítás - visszatérés Budapestre útvonalon.

Vidéki nagyvárosokban partnerhálózatot működtetünk, a Budapest vonzáskörzetén kívül eső fuvarok lebonyolítását a segítségükkel intézzük, így Ön kedvezőbb árat kap az autószállításra.


A hét minden napján non-stop hívható autómentő diszpécser vonalunk
+36 70 606 5535

Érvényes 2017. szeptember 15-től. A feltüntetett árak nettó árak, általános forgalmi adót nem tartalmaznak. A feltüntetett árak az útdíjat tartalmazzák. A listaárak nem számítanak konkrét ajánlattételnek, a pontos szolgáltatási díj függ a forgalmi helyzettől és a szállítás körülményeitől. Árajánlatért érdeklődhet telefonon, illetve e-mailben (+36 70 606 5535 vagy info@kocsiguru.hu)

Autómentőink:

 

Autómentő - KocsiGuru.hu
Autómentő - KocsiGuru.hu
Autómentő - KocsiGuru.hu

 

Tekintse meg videónkat:

Mentésről készült képeink:

Hamarosan ...

Miért a KocsiGuru autómentés?

Sajnos előfordul, hogy az ember olyan balszerencsés, hogy többször is találkoznunk kell autómentéssel kapcsolatban, ilyen esetben már a második alkalomtól kedvezményes áron nyújtjuk szolgáltatásainkat. Kívánjuk, hogy ne legyen a törzsutasunk, de ha mégis így alakul, soha nem élünk vissza helyzettel, tényleg a segítségnyújtás a célunk.

 

Kedvezményes Autómentés

Mi is kerülünk néha szorult helyzetbe, és mi is kifizetjük a szükséges árat, de többet mi sem szívesen fizetünk. Megértjük ügyfeleink helyzetét, velük együtt érezve dolgozunk a probléma hatékony és költséghatékony megoldásán. Amennyiben kereskedelmi vagy szolgáltató cégként több autót, kisbuszt, furgont kezel és minket választ partnerként, biztosan állíthatjuk, hogy Budapest egyik, ha nem a legjobb díján tudunk autómentést szolgáltatni.

Miért minket?

Szállítási
garancia

Mercedes Sprinter
autómentők

Szuper
ár

Profi
elszállítás