Budapest 11. kerület, Budaörsi út 148. +36 70 606 4250 hétfő-péntek: 9-18 szombat: 9-15

KocsiGuru GO

Szeretné biztonságban eladni autóját, de nem szívesen tenné le egy kereskedésben sem, mert akkor nyugodt, ha járműve a garázsában pihen esténkét, és nem is szívesen adja oda bárkinek egy próbakörre?

Nem szeretne foglalkozni a rengeteg telefonos érdeklődővel, akik mindenféle komolytalan beszámítás és készpénzes ajánlatokkal rabolják az idejét? Ráadásul az otthonában sem szeretne fogadni senkit?

Vagy csak napi használatban van az autó és emiatt nem tudja letenni az autót hosszú-hosszú hetekre?

Ha a fenti sorok olvasása közben bármikor magára ismert, akkor az Új Generációs Értékesítést Önnek találták ki!

Új szolgáltatásunk, KocsiGuru GO teret nyújt a legbiztonságosabb értékesítésnek, mivel lehetővé teszi, hogy az autója az Ön birtokában maradjon és ezalatt mi teljes értékűen foglalkozunk a mihamarabbi eladásával.

Az összes hívást mi fogadjuk az autóval kapcsolatban. Természetesen előszűrjük az érdeklődőket. Önnek nem kell foglalkoznia semmivel, csak várnia, hogy a kollégánk hívja Önt, ha van egy tényleg komoly potenciállal rendelkező érdeklődő! 

Az autója gyors eladása érdekében az érdeklődőknek lehetőséget biztosítunk autóbeszámításra, illetve hitelügyintézésben is tudunk segíteni. 

Azt tapasztaljuk, hogy az ügyfeleink nagy százalékában örömmel veszik igénybe ezt a két lehetőséget! 

Megbeszélés szerint akár az európai piacon való szereplést is tudjuk biztosítani, amit több idegen nyelven beszélő értékesítő kollégáink kezelnek. Egy szélesebb körnek tudjuk megmutatni az autópiacon, így olyan helyeken is megjelenik, ahová a magánszemélyként feladott hirdetések többsége nem jut el.

Továbbá segítséget nyújtunk Önnek azzal, hogy meghatározzuk az autójának a pontos piaci értékét és biztosíthatjuk arról, hogy a profi hirdetéskezelőnk az átlagból magasan kiemelkedő minőségű hirdetést fog elkészíteni az autónak. 

Nem utolsósorban mindez úgy valósul meg, hogy az autója otthon van, biztonságban.

Ráadásul ennek a folyamatnak az elindítása felettébb egyszerű.

Önnek csak egyszer kell bejönnie személyesen hozzánk az autóval egy előre egyeztetett időpontban. 

Ha az autója éppen nem fotóképes, akkor a saját autókozmetikánkban az autót kitisztítjuk kívül-belül, ami után profi minőségű fotókat készítünk, miközben beszélgetünk az autóról!

Ha nem tudja megvárni az ügyintézés teljes folyamatát, akkor csereautót is tudunk biztosítani! 

Ezután gyakorlatilag Önnek nem lesz más teendője. 

Pár nap alatt mi elkészítjük az autó hirdetését a profi hirdetéskezelőnk segítségével, természetesen egyedileg az autóra formálva, és meghirdetjük autót, ezzel átvéve Öntől az autó eladásának terhét!

Szeretettel várjuk Önt egy finom kávéval, vagy vízzel egy kellemes környezetben, ahol biztonságosan tudjuk intézni az eladással járó könnyen átlátható papírmunkát és pénzügyeket!

Fiatalos lendület, otthonos környezet, korrekt minőség és remek árak! 

Ez a KocsiGuru!

Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Minőség, Kedvesség, Szakértelem és Biztonság, amit adunk ügyfeleink számára.

További szolgáltatásaink

Nézze meg autóinkat élőben a Budaörsi úton

Látogasson el hozzánk a Budaörsi útra és nézze meg a Kocsiguru autóit élőben!

Használt autók
arrow right
0-24 autómentés
arrow right
Kölcsönzés
arrow right
Tartós bérlet
arrow right
Egyéb szolgáltatások
arrow right