CASCO ügyintézés a KocsiGuru-nál

Casco biztosítás szerződését azonnal megköthetjük Önnek, egy teljesen független alkuszi céggel együttműködve, pár perc alatt, itt a KocsiGuru-nál. A casco biztosítás a gépjármű teljes védelmére hozták létre. Ezzel a biztosítási lehetőséggel védhetjük meg autónkat például a lopás, törés, totálkár és elemi kár kockázataitól. Mint tudjuk, ezen biztosítás nem kötelező gépjármű vásárlás esetén, de aki rendelkezik egy ilyen szerződéssel, már nyugodtabban alhat esténként, és parkolhat nappal bárhol, mert megtett minden tőle tehetőt gépjárműve megóvására! Hiába van 2-5-10 éves autója, tudnia kell, hogy azokat is gyakran lopják, valamint ezekkel az idősebb autókkal is történhetnek előre be nem tervezett gondok!

Jobb az ilyen gondokra előre felkészülni és cascot kötni!

Mivel a biztosítók ajánlatai elég nagy mértékben eltérnek egymástól, érdemes erre időt áldozni, és akár a megvásárlást követő 1-2 évente felülvizsgálni őket!

A casco önrészt a biztosítók azért találták ki, mert a közös kockázatvállalással próbálják meg ösztönözni a nagyobb figyelemre és óvatosságra az autó vásárlókat! Vagyis ez csak egy kiegészítő opció, amit azért érdemes nem figyelmen kívül hagyni! Hitellel terhelt gépjárművek esetén a bank is sokszor előírhatja kötelezően a casco biztosítás megkötését! Ebben is segíthetünk Önnek!

Örömmel segítunk Önnek!

Casco ügyintézés

Adja meg az adatkat a beküldéshez

Casco ügyintézés

Töltse ki formunkat, hogy kollégáink segíthessenek

Elrejtarrow right

Nézze meg autóinkat élőben a Budaörsi úton

Látogasson el hozzánk a Budaörsi útra és nézze meg a Kocsiguru autóit élőben!

KocsiGuru.hu

+36 1 4477 699
Budapest 11. kerület, Budaörsi út 146-148.  (M1-M7 kivezető mellett)

Kereskedés: H-Sze: 9-18, Cs-P: 9-19, Sz: 9-17
Szerviz: H-P: 8-17

2024 © KocsiGuru Minden jog fenntartva

Some icons are from Flaticon
Some artwork are from Vecteezy

szechenyi-2020