Budapest 11. kerület, Budaörsi út 148. +36 70 606 4250 hétfő-péntek: 9-18 szombat: 9-15

CASCO ügyintézés a KocsiGuru-nál

Casco biztosítás szerződését azonnal megköthetjük Önnek, egy teljesen független alkuszi céggel együttműködve, pár perc alatt, itt a KocsiGuru-nál. A casco biztosítás a gépjármű teljes védelmére hozták létre. Ezzel a biztosítási lehetőséggel védhetjük meg autónkat például a lopás, törés, totálkár és elemi kár kockázataitól. Mint tudjuk, ezen biztosítás nem kötelező gépjármű vásárlás esetén, de aki rendelkezik egy ilyen szerződéssel, már nyugodtabban alhat esténként, és parkolhat nappal bárhol, mert megtett minden tőle tehetőt gépjárműve megóvására! Hiába van 2-5-10 éves autója, tudnia kell, hogy azokat is gyakran lopják, valamint ezekkel az idősebb autókkal is történhetnek előre be nem tervezett gondok!

Jobb az ilyen gondokra előre felkészülni és cascot kötni!

Mivel a biztosítók ajánlatai elég nagy mértékben eltérnek egymástól, érdemes erre időt áldozni, és akár a megvásárlást követő 1-2 évente felülvizsgálni őket!

A casco önrészt a biztosítók azért találták ki, mert a közös kockázatvállalással próbálják meg ösztönözni a nagyobb figyelemre és óvatosságra az autó vásárlókat! Vagyis ez csak egy kiegészítő opció, amit azért érdemes nem figyelmen kívül hagyni! Hitellel terhelt gépjárművek esetén a bank is sokszor előírhatja kötelezően a casco biztosítás megkötését! Ebben is segíthetünk Önnek!

Örömmel segítunk Önnek!

További szolgáltatásaink

Nézze meg autóinkat élőben a Budaörsi úton

Látogasson el hozzánk a Budaörsi útra és nézze meg a Kocsiguru autóit élőben!

Használt autók
arrow right
0-24 autómentés
arrow right
Kölcsönzés
arrow right
Tartós bérlet
arrow right
Egyéb szolgáltatások
arrow right