Budapest 11. kerület, Budaörsi út 148. +36 70 606 4250 hétfő-péntek: 9-18 szombat: 9-15

Azonnali biztosítás kötés

Lényeges tudnivaló, hogy minden gépjármű vásárlásakor az új tulajdonosnak teljesen friss biztosítást kell kötnie. Ennek legegyszerűbb és leggyorsabb módja, ha a cégünkkel kapcsolatban álló, teljesen független alkuszi céggel megkötjük Önnek itt a helyszínen a biztosítást, teljesen ingyenesen, pár perc alatt!
Természetesen, amennyiben Ön előrelátó volt és kihasználta az internet adta lehetőségeket, saját maga is megkötheti biztosítását. Ez is teljesen elfogadott.

A KocsiGuru-nál megkötött szerződések, azonnal hatályba lépő biztosítások, így  nem kell tartania egy közúti ellenőrzéstől, vagy akár rossz esetben egy azonnali káresemény következményeitől!

Mivel nagyon nagy különbségek lehetnek a biztosító társaságok ajánlatai között, így érdemes ezt a 10 percet rááldozni a pontos adatok kitöltésére, hiszen akár egy nyaralás árát is meg tudjuk takarítani Önnek egy jó szerződéssel! Minden adminisztrációt elintézünk teljesen ingyenesen és gyorsan az online biztosításával kapcsolatban.

Ne feledje viszont! A biztosítás nélküli napok mindegyikére fedezetlenségi díjat róhatnak ki ránk a biztosítók, ami akár százezres nagyságrendet is elérhet. Ezért sosem felejtkezzünk meg az adásvételi szerződéssel együtt a biztosítás megkötéséről sem!

Reméljük, hogy tudtunk segíteni a biztosításkötéssel felmerülhető kérdések megválaszolásaival. 

Fiatalos lendület, otthonos környezet, korrekt minőség és remek árak!

Ez a KocsiGuru!

További szolgáltatásaink

Nézze meg autóinkat élőben a Budaörsi úton

Látogasson el hozzánk a Budaörsi útra és nézze meg a Kocsiguru autóit élőben!

Használt autók
arrow right
0-24 autómentés
arrow right
Kölcsönzés
arrow right
Tartós bérlet
arrow right
Egyéb szolgáltatások
arrow right