Biztosítás a nyaraláshoz

Üdülés biztonságban

Biztosítás a nyaraláshoz

 

A legtöbben már az év elején és tavasszal is bőszen tervezik, és várakozással tekintenek előre a nyaralásra. Persze a nyaralás tervezésénél mindenki csak a szépet és a felhőtlen kikapcsolódást látja, azonban nem árt gondolni arra, hogy esetleg az út során probléma is adódna, amellyel számolva ajánlott az utasbiztosítás megkötése.

 

Az utasbiztosítás egy nagyon hasznos dolog, hiszen számos probléma felől bebiztosíthatjuk magunkat. Utasbiztosítással nem kell aggódnunk például azon, hogy mi történik, ha megbetegednénk, ugyanis egy ilyen biztosítással megtérítik majd a külföldön igénybe vett orvosi ellátás költségeit, illetve a balesetből adódó károk és egészségkárosodás esetén is térítést nyújtanak. Vagy az egészségügyi okok miatti házhozszállítást is vállalja a biztosító. Tengerparti nyaralás esetén akár leégés biztosítás igénylésére is van lehetőség, amikor is az orvosilag előírt napfénytől való tartózkodás időtartamára térítést nyújt a biztosítás. De a lopás ellen is védve lehetünk a poggyászbiztosítással. Amely esetében nem csak az értékeinkre kaphatunk térítést, de az úti okmányok pótlására is, amennyiben azok eltűnnének. Amennyiben pedig saját járművel utaznánk, akkor mindenképpen érdemes a gépjárműre is biztosítást kötni, amelyet kiegészítő biztosításként is megköthetünk az utasbiztosítás mellé.

 

A gépjármű biztosítás megkötése kiegészítő biztosításként nem egy nagy összeg, azonban akár nagyobb összeg kifizetésétől is mentesülhetünk általa. Ugyanez igaz persze magára az utasbiztosításra is. Mindenképpen megéri hát mindkettő megkötése, amennyiben saját gépjárművel indulnánk el nyaralni.

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Elhoztuk nektek a legfontosabb szabályokat ahhoz, hogy ne kelljen annyit a pénztárcátokba nyúlni, ha tankolni szeretnétek. Remélem ismeritek a legtöbbet! Ha nem, gyertek és olvassátok el a 10 legfontosabb tippet!