LEGJOBB CSALÁDI AUTÓK

Megfizethető családi autók

LEGJOBB CSALÁDI AUTÓK

 

Itt az ősz, újra előtérbe kerülnek a családokban a mindennapos autózások, ha másért nem is, de a gyerekek miatt tuti, ezért aztán sokakban csak most tudatosul, hogy kinőtték az autójukat, vagy csak kiöregedett alóluk! Mindenesetre azt veszik észre, hogy autóvásárlás előtt állnak… Kellene egy jó kis családi autó!-mondják és nagyot sóhajtva odaülnek az internet elé. Ha ezt csináljuk, akkor jó úton járunk, hiszen mi is pont ebben szeretnénk segíteni!

A legjobb családi autók témaköre igen hálás témának tűnhet Magyarországon. Miért? Mert elsőre azt mondanánk, hogy a családi autó nálunk nem más, mint a család egyetlen gépjárműve, maga AZ AUTÓ!!! Ki gondolná, hogy ennek elsősorban a nem túl rózsás anyagi helyzetünk az oka. Persze az ár mellett a praktikum, biztonság és fenntarthatóság az, amire a legtöbben gondolnak ilyenkor és aztán ezek alapján kezdenek el keresni mondjuk a használtautón…

Nem akarunk szociális problémákat feltárni, de jó tudni, hogy a családi autó fogalma picit más az európai, illetve amerikai piacon, ahol második vagy harmadik autóként gondolnak erre a kategóriára. Szóval a nagy nemzetközi kimutatások helyett mi egy speciális listával jövünk, hiszen mi magyarok is különlegesek vagyunk!

Kis szösszenetünk után lássuk, hogy 2016/2017-ben melyik autótípust szerették azok, akik a családi autó vásárlása mellett döntöttek:

  • HONDA CIVIC és HONDA HR-V ACCORD
  • SKODA OCTAVIA
  • FORD FOCUS
  • DACIA DUSTER
  • TOYOTA AVENSIS / COROLLA VERSO
  • OPEL ASTRA / MOKKA
  • SUZUKI SX-4 / SWIFT
  • VW GOLF

Szándékosan nem írtunk évjáratot és tipust sem, hiszen egy átlagos családi autót  2017 körül így keresünk mi magyarok:

-használtautó legyen lehetőleg

-az ára nagyjából 1-2 millió forint körül mozogjon

-egyre kevésbé keressük a dízel motorokat

-olcsó fenntarthatóság miatt inkább bevállalják a 100.000 km óra feletti óraszámot is sokszor

-ha csak tehetik, akkor kompakt egyterűt választanak

-félnek az “olasz”autómárkáktól

-a motor általában 1.6 –os

Ezek függvényében azt mondhatjuk, hogy a skála nem túl széles, de higgyék el, hogy nagyon is az! Megéri időt és energiát fordítani a nekünk legjobban megfelelő családi autó kiválasztására, mert nagyon hamar megtérül a rá fordított idő és pénz. Ne féljenek kimenni a használtautó piacra sem, mert sosem lehet tudni, hogy hol bukkannak rá egy igazi álomautóra!

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Bizonytalan vagy, hogy vegyél-e villanyautót, mert nem tudod, hogy mire számíthatsz? Olvasd el a kisokosunkat, és vágj bele.