Mit válasszunk? Autók 1 millió forintért, használtan!

Megmutatjuk, hogy lehet 1 millió forintért jó használt autót venni. Olvasd el, hogy mit gondolunk erről a nagyon népszerű használtautós kategóriáról.

Mit válasszunk? Autók 1 millió forintért, használtan!

Jó vételek, tippek vásárláshoz.

 

A Kocsiguru megalapítása óta eltelt 4 évben, de főleg az idén, azt szűrhetjük le az eladásokból, hogy a legjobban keresett kategória az 1 millió forint körüli használt autók.

Lehet ezt szépíteni, de nincs sok értelme. Ez van, ezeket keresik a legtöbben, vagyis mi is ilyen kocsikból vásárolunk a legtöbbet. Pont ezért gondoltuk, hogy segítünk nektek és ajánlunk 5 autó típust, amivel biztosan jól jártok. Ha vásárlás előtt álltok, nem árt átnézni ezt a kis listát, mert sok bosszúságtól kímélhetitek meg magatokat, ha hallgattok ránk és eszerint választotok új járgányt magatoknak vagy a családnak.

Mit vettünk figyelembe, amikor ezeket a kocsikat kiválasztottuk?

-ár

-megbízhatóság

-jó árú alkatrész utánpótlás

-normális fogyasztás

-jó fenntarthatóság

-klíma

-biztonságos karosszéria

-benzines

Lássuk akkor, hogy szerintünk melyik az az 5 autó, ami megfelel a követelményeknek:

  1. Toyota Aygo, Yaris, Corolla /2002-2008/
  2. Honda Civic /7.generáció/, Jazz
  3. Ford Focus /1. generáció/
  4. Opel Astra G
  5. Skoda Octavia /1. generáció/

Amint látjátok, kicsit szélesebb is lett ez a lista, mint ígértük, mert a Toyota és a Honda esetében nem akartunk választani a modellek közül, mert mindegyik jó döntés.

Ha ezek közül a márkák és típusok közül választjuk ki a befutót, akkor már csak a szerencsében kell bíznunk és irány az eladó. Amennyiben autókereskedésben találunk rá a megvásárolni kívánt autónkra, akkor nagyon figyeljünk oda, hogy a kereskedés megbízható legyen. Nézzünk utána a neten és hívjuk fel őket előtte. Ha szimpatikusak voltak a telefonban, akkor menjünk el és nézzük meg őket személyesen is. Ha még mindig kételkedünk, akkor ne legyünk szégyenlősek és kérjük el akár a cégkivonatot és az aláírási címpéldányt attól, aki tulajdonosként /eladóként/ aláírta a papírokat. Ha minden stimmel és egy létező cégről beszélünk, aki be is van jegyezve a forgalmiba, akkor nyugodt szívvel csapjuk bele a tenyerükbe és kössük meg az üzletet! 

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek