TOP 10 VÁROSI AUTÓ NEMCSAK NŐKNEK

Városi kisautók

TOP 10 VÁROSI AUTÓ NEMCSAK NŐKNEK

Szeretjük a top 10 / top 20 felsorolásokat, mert időt és energiát spórolhatunk vele. Most is ez a célunk. Nézzük meg, hogy szerintünk mi 2017-ben a top 10 városi autó… nemcsak nőknek!

Uraim, válasszanak párjuknak ezekből, és garantáljuk, hogy mindketten élvezni fogják az utazást:

  1. VW POLO
  2. FORD FIESTA
  3. RENAULT TWINGO RS
  4. HONDA JAZZ
  5. FIAT 500 Sport
  6. MERCEDES A200 T
  7. TOYOTA YARIS TS
  8. MAZDA 2 1.5 GT
  9. HYUNDAI I20
  10. MINI COOPER S

  +1 RÁADÁS: FORD KA SPORT

Elsőre azt mondanám, hogy bármelyiket elfogadnám én is városi autókázásra, illetve második autóként! Talán van olyan, amit állandóra is, szégyen ide-vagy oda!

A lista egyik kedvence számomra, nem is kérdés, a Mini Cooper S. Ezt a közel 170 lóerős járgányt nem lehet megunni. Minden kézre áll benne, minden jó méretű, a kanyarokban és előzésekben pedig kijön belőle az igazi sportos vadmacska. Nem tudunk vele hibázni!

A másik autós városi csoda, az a Renault Twingo Rs… A mai 40 éveseknek ez igazi kultusz kocsi volt, a Ford Ka mellett, amit a sport változatban nem tudtam kihagyni a  top 10-ből. Így lett a top 11! Visszatérve a Renault Twingo Rs-re: a 130 lóerős, szívómotoros Renault igazi kis mestermű lett az évek során. Én tudnék örülni egy ilyen szülinapi meglepetésnek! Kicsi, gyors, dinamikus, könnyű… Drágám??? Esetleg???

Amint látják, a lista koránt sem unalmas városi autókkal szolgált, hanem vannak benne igazi gyöngyszemek is. Mivel autós életünk 95 %-át a városi forgalmak, dugók adják ki, ezért nagyon nem mindegy, hogy mennyi időt és energiát fordítunk egy tényleg jó városi kisautó kiválasztására. Ezen autók használata során ritkán lesz szükségese autómentés szolgáltatásra, így nem kell autómentőt hívnia! Ezért is kapott helyett például a 2017-re már alaposan bizonyított Hyundai I20 is, hiszen általában nem szerelem első látásra az autó, de aki egyszer kipróbálja, beszél a szerelőjével is,az meg is veszi...

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

A Kocsiguru meghajlik a közös Mercedes és Maybach 6 Cabrio autója előtt. Ritkán mondunk ilyet, de követeljük a teszt autót, vagy a lottó ötöst, ha elkezdik gyártani ezt a csúcs verdát! Miért? Nézzétek meg a képeket, magukért beszélnek.