Találjon rá a legközelebbi autószerelőre mobilja segítségével!

Egy hasznos applikáció

Találjon rá a legközelebbi autószerelőre mobilja segítségével!

 

Mi van akkor, ha éppen úton vagyunk, és két település között hirtelen meghibásodik az autónk? Az biztos, hogy baj van, de vajon mit tudunk tenni? Ma már erre egyszerű a megoldás, ami nem más, mint az autószerviz applikáció.

 

Egy autószervizes applikáció megléte sokaknak talán újdonságnak számít. Mindazonáltal egyáltalán nem meglepő, hogy valaki kitalálta ezt a mobilra telepíthető alkalmazást is, hiszen annyi más applikáció is létezik már ma. Ez pedig valóban egy olyan, amely egy űrt tölt be a sofőrök életében. Ez az alkalmazás hasznos azok számára is, akik szervizt keresnek, és azoknak is, akik szervizt üzemeltetnek. Utóbbiak ugyanis regisztrálhatnak, amelynek következtében a potenciális ügyfelek számára láthatóvá válnak elérhetőségeikkel együtt. Illetve sokkal több információt is megoszthatnak magukról, amennyiben egy-egy csomagra elő is fizetnek. Azok pedig, akik autójavításra szorulnak, könnyedén láthatják, hogy melyik szerviz van hozzájuk a legközelebb, és azt is, hogy abban a szervizben milyen szolgáltatásokat nyújtanak. Igény szerint pedig el is navigálja őket a kiválasztott autószervizbe. Így akkor sincs probléma, ha idegen terepen jár, és nem tudja, hogy hol kaphatna gyors segítséget a gépjárműve problémájára.

 

Egy ilyen applikáció mindenképpen hasznos azok számára, akik szoktak autót vezetni, hiszen általa gyorsan juthatnak szakszerű segítséghez a bajban. A sok autós alkalmazás mellé érdemes tehát ezt is beszerezni.

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Bizonytalan vagy, hogy vegyél-e villanyautót, mert nem tudod, hogy mire számíthatsz? Olvasd el a kisokosunkat, és vágj bele.

Ha szereted a luxust és hibrid autókat, akkor már csak egy sofőr kell és élvezheted az új Lexus limuzint!