Hol vegyem fel az autóhitelt?

Hitel ügyintézésben tudunk segíteni

Hol vegyem fel az autóhitelt?

 

Legyen szó akár új, akár használt autó vásárlásáról, keveseknek van lehetősége azt zsebből kifizetni, így a legtöbbeknek hitelhez kell folyamodniuk. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy honnan is veszi fel az átlagember az autóhitelt.

 

Az autóhitel felvételére a legtöbben nem fektetnek kellő hangsúlyt. Nagyon sokan az első ajánlatra ugranak, és egyszerűen aláírják az első autóhitel szerződést, amit az orruk elé nyomnak. A legtöbb ember ezt ráadásul rögtön az autókereskedőnél megteszi, amivel általában a lehető legrosszabban jár. Innen ugyanis nem fogunk kedvező ajánlatot kapni. Sőt, előfordulhat, hogy akár 5-10 ezer forinttal is magasabbak lesznek a havi törlesztőrészleteink, mint mondjuk egy bank esetében. Persze ez nem azt jelenti, hogy bármelyik bankkal jobban járnánk, mint egy autókereskedővel vagy alkusszal. Azonban mindenképpen megéri, hogy rászánjunk fél órát arra, hogy keresünk egy hitelkalkulátort, amely az adataink bevitele után több autóhitelt kínáló bank ajánlatot is megmutatja, és összehasonlítja a számunkra. Így pedig már sokkal könnyebben kiválasztható, hogy honnan is érdemes valóban felvenni az autóhitelt.

 

Legyünk hát körültekintőek az autóhitel felvételekor, hiszen akár több százezer forint is múlhat azon, hogy hol vesszük fel a szóban forgó hitelt. Egyébként is mindig körültekintőnek kell lenni, ha hitelt veszünk fel, hiszen szem előtt kell tartani, hogy azt a pénzt vissza is kell fizetni, és évekig kell hónapokon át törleszteni a részleteket.

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Ha gyorsan és kis költséggel szeretnéd megúszni a belvárosi autózást, akkor válaszd az autómegosztó szolgáltatásokat. 2018 februárjától már 2 cég is nagy flottával vár, ha a BKV és a taxi nem opció.

Ha a fotón szereplő csinos láb elterelte a figyelmed, akkor ezek a fantasztikus érdekességek is tetszeni fognak, amiről ma az autókról írtunk!

Bizonytalan vagy, hogy vegyél-e villanyautót, mert nem tudod, hogy mire számíthatsz? Olvasd el a kisokosunkat, és vágj bele.