Top 5 autós film

Kedvenc top 5 listánk nem lehet teljes az autós filmek nélkül.

Top 5 legjobb autós film

 

Autókereskedés lévén imádjuk a hobbit és a munkát ötvöző tevékenységeket. Erre a legjobb példa, ha elmegyünk autós filmeket nézni a moziba. Bár a tuti időtöltés az lenne, ha mi magunk szerepelhetnénk a filmekben az autós üldözésekkor, de ha már kaszkadőrök nem vagyunk, illetve csak papírunk nincs róla, attól még nagyon klassz lenne egy ilyen munka.

De maradjunk a filmeknél és hagyjuk az álmodozást máskorra. A tuti autós filmek közül jöjjenek a mi kedvenceink, amik valószínűleg nem fognak nagy meglepetést okozni, de fogadjátok szeretettel őket, hátha megjön a kedvetek hozzá és újranézitek őket!

Top 5 kedvenc autós filmünk:

  1. Drive

Ryan Gosling nagy spíler az életben is, de ebben a filmjében meg végképp az, férfi szemmel is.  Az autós kesztyű és a vagány dzseki egy kalapáccsal és halk szóval ötvözve elég tökös! A Chevy autóról és a profi vezetéséről már nem is beszélünk. Tökéletes film, nem csak autót kedvelő férfiaknak! Igazi jolly joker, ne hagyjátok ki!

  1. Olasz meló

Régi, igazi, jó kis hollywoodi felhozatal, tökéletes szereplőkkel, tökéletes autókkal és izgalommal. Megunhatatlan, kellemes kikapcsolódást nyújt minden évben, ha újra nézzük. A Mini Morris és a betyár becsület fogalma itt lett igazán szimpatikus számunkra.

  1. Tolvajtempó

Az évszázad egyik legjobb forgatókönyvét kapjuk meg filmvásznon, amikor azt kell elérni a főszereplő Nicholas Cage-nek és haverjainak, hogy 3 nap alatt 50 luxus autót szerezzenek meg, különben annyi neki meg a családjának. Innen indul a sztori és meg sem áll a csodás Angelina Jolie-ig és az üldözésekig. Feszes tempó és pörgő jelenetek. Senki sem fog unatkozni, azt garantáljuk. Nézzétek újra!

Az utolsó két mozi nem más, mint a 2 nagy örökzöld autós témában, aminek sok része lett már azóta leforgatva, ezzel beszéd témát adva minden férfinak. Na, mit gondoltok? Miről van szó?

Igen. Kitaláltátok!

Halálos iramban és Szállító

Nem hiszem, hogy ezt a két filmet bármelyik férfinak is be kellene mutatni, legyen az 25 vagy 50 éves. Alapművek, vagyis kötelező megnézni őket, főleg az első részüket, bár a halálos iramban utolsó 2 része sem volt semmi, főleg ha szeretjük a fantázia világot!

Jó filmezést kívánunk az autó szerelmeseinek!

 

 

 

 

 

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva