Autókozmetika

A Kocsiguru Kft. minőségi szolgáltatást nyújt az autókozmetika terén is közvetlenül a  I, II, XI, XII kerület és Budaörs vonzáskörzetében. Kollégáink professzionális szaktudással, profi gépi és kézi eszközökkel gondoskodnak az autója külső és belső szépségéről.

 

Autókozmetika szolgáltatásaink:

1. Belső autókozmetika:

Alapos porszívózás után a műanyagok és a bőr részek portalanítása, kendővel és ecsettel való megtisztítása, valamint mikroszálas portörlő kendővel való kezelése, szilikonmentes ápolás és ablakok tisztítása

 

2. Kárpittisztítás:

Az autó összes kárpitos felületének, azaz a tetőtől a lábtörlőkön és az üléseken át, mindegyik felület alapos és mély kiporszívózása után, vegyszeres kezeléssel történő kitisztítása. Ezzel az eljárással megszabadulhat a penész, a gomba és az atka minden formájától.

 

3. Műanyagápolás:

Szilikonmentes műanyag ápolóinkkal újjá varázsolhatjuk autója belsejét, ha az fénytelen  és töredezett. Tökéletes belső rövid időn belül, ami megfiatalítja autója kinézetét.

 

4. Wax:

Ha wax-ot használunk autója tisztításához, akkor azzal megóvjuk az eredeti fényezését, megvédjük az UV sugaraktól és a téli sózáskároktól, valamint tovább lesz por és szennyeződésmentes a külseje autójának. Kis befektetéssel hosszú távon óvhatja meg gépjárműve állapotát, a wax használatával.

 

5. Polírozás:

Amennyiben autóján enyhébb karcolások, sérülések vannak, amelyek még nem igényelnek festést, esetleg a lámpájának burkolata kezdi elveszteni a fényét, akkor munkatársaink gépi és kézi polírozással eltávolítják azt hologrammentesen. Ne várja meg, amíg az idő és a rozsda megeszi a fényezést, inkább keresse a Kocsiguru munkatársait.

 

6. Autómotor kozmetika:

Amennyiben a gépjármű tulajdonosa saját felelősségre és kérésre szeretné a lehűlt, hideg autójának a motorját megtisztíttatni, kollégáink állnak a rendelkezésére.

 

Ameddig autókozmetika szolgáltatásunk részeként kollégánk a gépjárműve szépségéről és tisztaságáról gondoskodik, addig Ön is kikapcsolhat nálunk a szép és kellemes ügyfélvárónkban.