Élet, kocsik, Kocsiguru

Szerintem gyertek hozzánk autót venni, autót eladni, dolgozni. Miért? 1 perc és elolvashatod.

Élet, kocsik, Kocsiguru.

 

Milyen az élet egy használt autókereskedésben? Itt tényleg mindenki gengszter és kamu? Sosem látták az igazi tulajt? Vajon minden autó meg van tekerve és rommá van/volt törve? Ha kérdezünk is hazudunk?

Röviden: NEM

Hosszan:  Nos, ha érdekelnek ezek a kérdések téged is, akkor itt a helyed ebben a mai blogban.

Kicsit mesélünk akkor nektek a Kocsiguru életéről és a használt autók kereskedéséről, hogy ne csak a butaságot higgyétek el, hanem csakis az igazat TUDJÁTOK!

Lássuk milyenek az átlagos hétköznapok egy ilyen szuper helyen, mint a Kocsiguru!

Először is, itt a főnök a kezdetektől fogva minden nap itt van. Ismerjük, tiszteljük és a barátunk. Ő alapította a céget, ami adózik és ami nem ismeretlen a befektetők előtt sem. Azaz nem nepper, hanem közgazdász. Nem kamu Colombo felesége, hanem egyetemet végzett férfi, aki az autók imádatában éli ki a vágyait és erre vállalkozást is épít, tisztességgel. Szóval elég jó a kezdet.

Jómagam az első félévtől itt vagyok és itt is leszek még szerintem jó sokáig, mert minden egyben van ebben a cégben, amit szeretek: kicsi autók, tuning autók, lassú és gyors verdák, luxus terepjárók és roncs Suzukik, pörgés, izgalmak, csinos csajok, változatos emberek, azaz minden, amiről egy igazi férfi álmodik!

A reggeli nyitás után 1 perccel persze nem mindig őszinte a mosolyunk, amikor egy őrjöngő vevő beállit és 900ezret követel a használt , 14 éves Renault Twingo-jáért. Full fapad persze és még mi vagyunk a rosszak…ez van. Megszoktuk. Tudjuk, hogy itt nálunk mindenki ért a focihoz és az autókhoz! Hahaha.

Egy a lényeg! Mi is ugyan olyan lutriként veszünk jó pár autót, mint ti. Nekünk is elég sokszor idegbajt okoznak a francia automata váltós autók és a pár száz ezres Opelok, Audik. Az tény, hogy ki tudjuk próbálni őket és át is nézzük mindegyiket, de ez nem garancia semmire. Nem járunk utána velük, azaz tényleg nem tudjuk, hogy mondjuk 1 hónap járás után melyikkel mi lesz a baj. Ne gondoljátok, hogy röntgen szemünk van és imádunk pereskedni! Mi sem áll távolabb tőlünk, mint az inkorrektség!

Ha szerencsénk van, akkor még egy jó nő is bejön hetente egyszer, hogy autót vegyen és akkor vagánykodhatunk nekik a tudásunkkal, esetleg a szingliségünkkel, legrosszabb esetben az autó akciós árával.

Mivel nálunk autót és autómentőt is lehet bérelni, ezért a napi állapot felmérések, autó átadások, autó polírozások, autó vásárlások, vizsgáztatások, a meghirdetett több mint 110 autó hirdetésének rendben tartása, valamint bankba és okmányirodába rohangálások mellett még ezt a plusz munkát is meg kell csináljuk. Ami nem is gond, mert ilyenkor néha le is tudunk ülni. Napi 9 óra állás után nem is esik olyan rosszul…

A légkör milyen?

A szó legjobb értelmében: baráti és igazságos.

Itt mindenki szereti amit csinál. Nem kényszerből van itt.

Itt nem lehet elbújni és lazsálni, mint egy multinál. De ha épp elbújni és lazsálni akarunk, akkor azt is megtehetjük, csak szólnunk kell.

Itt működik a kommunikáció és a tiszta beszéd.

Ez is „csak” egy munkahely, mint a többi, csak itt valóban JÓ LENNI.

Ha tetszik a feeling és a Kocsiguru légkör, akkor nézd meg a honlapunkon, hogy nincs-e éppen új állás nálunk, és gyere hozzánk dolgozni.

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek