Gyászol a Ferrari

Tragédia történt az autósport világában. Meghalt a Ferrari vezér!

Gyászol a Ferrari!

 

Szörnyű, előre nem látható tragédia folytán meghalt a Ferrari, a Fiat és a Maserati zseniális főnöke, Sergio Marchionne!

66 éves volt a mindenki által szeretett nagyfőnök, amikor is váratlanul meghalt egy svájci kórházban. Segio Marchionne mindenki számára ismert volt, aki valaha is érdeklődött kicsit az autók iránt. A Ferrari szerelmeseinek meg egyet jelentett az alakja az újraindulással, a megújulással és a csodás feltámadással.

Megkérdőjelezhetetlen alakja volt napjaink autóiparának, hiszen nélküle a Fiat és a Chrysler nem menekül meg és nem jön létre a szövetség, azaz a Fiat Chrysler Automobiles holding.

Egy személyben volt ennek a nagy összeolvadásnak, a Ferrarinak és a Maseratinak is az elnöke, vezérigazgatója.

Amikor elment egy rutin vállműtétre és utána nem kaptunk hírt felőle, csak annyit, hogy valami ok miatt lemond minden pozíciójáról, akkor már lehetett tudni, hogy valami szörnyűség történt vele…

Egy zürichi kórházba ment be egy sima jobb oldali váll műtétre, amikor is kómába esett teljesen váratlanul. Ezek után sajnos iszonyú gyorsan zajlottak az események nem jó irányba. Romlott az állapota és végül nem tudták megmenteni az életét az orvosok. Ha igazak a hírek, akkor már előtte lehetett tudni Marchionne-ról, hogy súlyos fájdalmakkal küzd, amit a rák egyik fajtája okozott, és amikre kortizont kapott, hogy enyhűljenek a tünetei. Sajnos a műtét közben stroke-ot kapott és kómába esett, amiből már az orvosok sem tudták kihozni.

A 66 éves Sergio Marchionne halálával lezárult egy szép korszak az autósport és autó gyártás életében az egész világon, de főleg a Ferrari-Fiat táján.

Barátai, kollégái megdöbbenve fogadták a megrázó hírt, és a magyar Forma-1 versenyen is 1 perces néma felállással adóztunk az emlékére! Nyugodjon békében!

Azonban az élet nem állhat meg, ezért a helyét már kollégák és ismert szakemberek töltik be, a tőzsde pedig, a Ferrari részvények terén 6-8 százalékos árfolyam csökkenéssel reagált Marchionne tragikus halálára.

Sajnos a 2020-ig tervezett forradalmi változásait, amit be akart vezetni mind az autógyártás, mind a versenyzés terén, már csak kollégái és barátai fogják talán továbbvinni.

Sergio Marchionne felvirágoztatta újra a Ferrari nevet, örök hálánk érte!

Emlékezzetek meg ti is rá pár másodpercben…

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

szechenyi-2020