Saját gépjármű nélkül is van élet

Az autóbérlés előnyei

Az autóbérlés előnyei

Saját gépjármű nélkül is van élet

 

Sok olyan háztartás van, amelyben nem található gépjármű. Ez vagy azért van, mert a gépjármű úgysem lenne kihasználva, vagy a családnak nem állt módjában vásárolni egyet, esetleg az autó fenntartását tartották költségesnek.

 

Nem mindenkinek van lehetősége gépjárműt vásárolni vagy éppen fenntartani, hiszen gépjármű-tulajdonosnak lenni mindenképpen költséges. Hiszen ha nem is vesszük figyelembe azt, hogy egy jobb gépjármű megvásárlása még használtan is legalább több százezer forint, ott vannak a kötelező kiadások. Hiszen a kocsi életkorától függően kétévente vagy évente kötelező a műszaki vizsga, amely bár nem egy óriási összeg, mégis sokszor nehéz lehet a családi kasszából elvenni azt a pénzt is. De ott van még a kötelező biztosítás is, amelyet évente kell megkötni. És persze, ha azt szeretnénk, hogy az autónk mindig jó állapotban legyen, és ne érjenek minket meglepetések, akkor azt rendszeresen szervizelni, karbantartani kell. És akkor hol van még az, ha meghibásodik valami, és persze az üzemanyag megvásárlása, amely a működtetéséhez szükséges? De valójában saját gépjármű nélkül is meg lehet lenni. Sokak egyébként sem használnák sűrűn az autót, hiszen utazni lehet tömegközlekedéssel is, és mindig ott van remek lehetőségként az autókölcsönzés is. Az utóbbival, amennyiben rendelkezünk jogosítvánnyal, akkor könnyen juthatunk gépjárműhöz, amikor valóban szükségünk van rá, és oda mehetünk vele, ahová akarunk. Mindenképpen olcsóbbnak fog bizonyulni, mint egy-egy alkalom miatt saját autót fenntartani.

 

Valóban nem áll meg az élet akkor sem, ha nem rendelkezünk saját gépjárművel. A tömegközlekedés és az autókölcsönzés segítségével mindenki kedvére tud közlekedni, és bizonyos összegek megfizetésétől mentesül is.

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

szechenyi-2020