LEGSZEBB KLASSZIKUS AUTÓK TOP 10

Old Timer autók

LEGSZEBB KLASSZIKUS AUTÓK TOP 10

 

Már többször írtuk, hogy a top 10-es listákat szeretjük az autók világából, mert nagyon hálás feladat. Az autó rajongók szerintem a fél életüket odaadnák egy ilyen lista kipróbálásához. Mi is így tennénk! Még a top 3 esetén is szerintem! Ezért aztán a mostani top 10 klasszikus autó felsorolás is nagy kedvenc lett. Igazi autós őrültek csaptak össze, hogy ezt a listát végül le tudjuk írni. Miért?

Először is azért, mert a több mint 100 éves autógyártás ideje alatt számtalan szebbnél szebb gépkocsi gördült le a járdákra, amit mindenki etalonnak tart, illetve tartott.

Másodszor azért, mert mindenkinek már évek óta, előre megvolt a maga titkos favoritja, amit a listán szeretett volna látni.

Harmadiknak marad pedig az a szomorú tény, hogy eddig szinte csak a lista felét volt szerencsénk kipróbálni, vagyis olyan autókról fogunk mesélni, amit sosem teszteltünk, csak a nyálunkat folyattuk rá!

Ezért történt végül az, hogy igazából nem is tudtunk a  top 10-ben maradni, mert a Porsche és a Lamborghini 2-2 tipusa is lehagyhatatlan volt az  “evergreen-örökzöld”összeállításunkban…nehogy sértődés legyen az irodában alapon!

A legszebb, klasszikus autó fogalma is elég széles, erre kb. 4 perc után rájöttünk. 6 autós kollégából 4 egészen mást értett alatta. Valakinek a veterán, OT-s autók jelentik az időtállóságot, szépséget, valakinek pedig az összkép és technikai újdonságok időtállósága, megbízhatósága. Vagy valakiknek csak simán a száraz tények, mint a gyorsulás, a nyomaték, lóerő… Tesztoszteron van a levegőben és ahogy a dal is mondja:

“Love is in the air!”- vagyis szerelem, szerelem, szerelem, autós szerelem.

Akkor jöjjön a Kocsiguru top 10 klaszikus autó:

 

  • BUGATTI VEYRON 2005
  • AUDI R8 GT
  • ASTON MARTIN DB9
  • FERRARI TESTAROSSA
  • FORD GT 2005
  • McLAREN F1
  • MINI COOPER
  • PORSCHE BOXTER / PORSCHE 911 TURBO S
  • ALFA RÓMEO 156

LAMBORGHINI AVENTADOR / DIABLO

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Nehéz kérdés. A két legolcsóbb és leghasznosabb márka mérkőzik meg SUV kategóriában a mai Kocsiguru blogban. Ti melyiknek drukkoltok? Vajon csak az árban különböznek?