Mikor tanácsolt az extra autó biztosítás?

Segítünk biztosítási ügyekben is

Mikor tanácsolt az extra autó biztosítás?

 

Nagyon sok autótulajdonos gondolkozik el azon, hogy vajon érdemes-e extra biztosítást kötnie a kötelezőkön kívül. Ezt a kérdést csakis akkor érdemes megvitatni, hogyha ismerjük a helyzetet, valamint az autót, mert nem mindegyikre ugyanaz a biztosítás tanácsolt.

 

Hogyha elgondolkozunk, és úgy látjuk, hogy a kötelezők mellett még szeretnénk további biztosításokat is kötni, akkor legelőször is azt kell megnéznünk, hogy mennyit, és milyen körülmények között használjuk a járművet. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy csak öt-tíz kilométeres ingázásra használt kocsiról van szó, vagy esetleg egy olyan szolgálati járműről, amellyel szállítanak. Az utóbbi esetben értelemszerűen sokkal több kilométert kell megtenni, és olyan utakon kell közlekedni, amelyek nagyon forgalmasak.

 

Mindezek a dolgok miatt tanácsolt, hogyha a kötelezőkön kívül másfajta biztosítást is köttetünk, hogyha tényleg sokat, és forgalmas helyen használjuk a kocsit. Hogy teljesen biztosra menjünk, felszereltethetünk balesetrögzítő kamerát is az első tükörhöz, hogy szemtanúk hiányában ne legyen majd kérdéses, hogy ki is volt a hibás. Hogyha ezt megtesszük, akkor a biztosításunk még jobban biztosít majd minket. Fontos, hogy előrelátó legyen az ember az ilyen helyzetekre is, hogy ne érhessék majd kellemetlen meglepetések. Hogyha így tesz, akkor azzal egy nyugodtabb és biztonságosabb közlekedést biztosít majd magának.

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Minket sem hagy hidegen az autós játékok világa. Elvégre igazi férfiak vagyunk, vagy mi! A mai blogunk ezért a top 5 kedvenc autós játékunkról fog szólni.

Bizonytalan vagy, hogy vegyél-e villanyautót, mert nem tudod, hogy mire számíthatsz? Olvasd el a kisokosunkat, és vágj bele.

szechenyi-2020