Mini optikai tuningok kezdőknek

Ha éppen 17 lettél, akkor ez a cikk neked szól.

Mivel díszíti a magyar az autóját?

 

Bólogató kutya a műszerfalon, plüss dobókocka a visszapillantón, egyedi mintás üléshuzat és kormányvédő. LED fények kívül-belül, dísztárcsa és alufelni, matrica a humoros rendszámtábla mellett. A határ a csillagos ég, ha autónk díszítéséről van szó.  

 

Mit teszünk belülre?

 

Belső díszítőelemek közül a kormányhuzat a nyerő a Használtautó.hu legfrissebb felmérése szerint. Azoknak, akik a belső díszítést választják, 34 százaléka szavaz erre a lehetőségre. Ezt követi 20 százalékkal egyedi üléshuzat, majd a visszapillantóra akasztott dísz 19 százalékkal. Ezeket a bólogatós kutya, az egyéb plüssállat, valamint a műfű követi. Van, aki diszkógömböt rak előre, mások felfújható vicces figurákat lógatnak le a szélvédőről. Sokaknál mindezek kombinációja található meg. Van, aki el sem tud képzelni egy autót ilyen tárgyak nélkül. Az autótulajdonosok fantázika határtalan, ha járművük díszítéséről vagy éppen elcsúfításáról van szó.

Ami kívülre kerül

 

Külső díszítőelemek közül a dísztárcsa vezet, 30 százaléka azoknak, akik kocsijuk külsejét díszítik, ezzel dobják fel az autót. Ezt követi a matrica 26, és a ledfények 14 százalékkal. Nem fért fel a képzeletbeli dobogóra az egyedi rendszámtábla, cápauszony vagy éppen a halálfej, amit a kocsi oldalára szokás festeni. A kedvenc sportcsapat, vagy klub címere a tükrökön és azokon túl is feltűnik a kocsikon, a sportszeretők zászlókkal és matricákkal kürtölik világgá kinek is szurkolnak. A vallásosak kocsijából nem hiányozhat a rózsafüzér vagy a kereszt, de akad egy hölgy, aki mini Jézus figurát is állított Volkswagenje műszerfalára. A kreatív válaszadók sosem hiányozhatnak egy kérdőívből, sokan horpadásokkal, sárral, madárürülékkel „díszítik” az autójukat. Szép számban akadnak, akik „egy jó csajjal” teszik szebbé a járművet, de van, aki az anyósával díszíti Opeljét állítása szerint.

 

 

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Minket sem hagy hidegen az autós játékok világa. Elvégre igazi férfiak vagyunk, vagy mi! A mai blogunk ezért a top 5 kedvenc autós játékunkról fog szólni.

A Kocsiguru meghajlik a közös Mercedes és Maybach 6 Cabrio autója előtt. Ritkán mondunk ilyet, de követeljük a teszt autót, vagy a lottó ötöst, ha elkezdik gyártani ezt a csúcs verdát! Miért? Nézzétek meg a képeket, magukért beszélnek.