Szerviz vs. otthoni szerelés

Megéri a szakember segítségét kérni

Szerviz vs. otthoni szerelés

 

Amikor az autó meghibásodik sokan hajlamosak önmaguk nekiállni a javításnak még akkor is, ha ehhez semmilyen szakmai képesítésük nincsen. Persze vannak hibák, amelyek miatt nem éri meg szervizbe szaladgálni, de ha nagyobb gondról van szó, akkor mindenképpen megéri inkább kifizetni a szakember munkáját, minthogy otthon még nagyobb problémát okozzunk magunknak.

 

Az autószerviz minden bizonnyal drágább dolog, mint az otthoni szerelés, hiszen míg a sajátkezű javításnál elég csak az alkatrészeken megvásárolni, addig a szervizben bizony a szakember munkáját is meg kell fizetni. Azonban ez az egyszerű számítás. Ugyanis mi van akkor, ha nem tudtuk megoldani a problémát, sőt, akár még nagyobbat csináltunk belőle? Ugyanis ez is előfordulhat. Ekkor pedig jobbik esetben duplán fizetünk, de rosszabbikban a nagyobb probléma miatt jóval magasabb összeget fizetünk, mint amennyi eredetileg lett volna a szerelés. Persze vannak apró-cseprő problémák, amelyekért valóban nem kell szervizbe szaladgálni, de ebből viszonylag kevés akad. És újabb autók esetén pláne igaz az, hogy nem éri meg avatatlanul belepiszkálni az autóba, hiszen az elektronikus rendszerek miatt a javításuk extra szakértelmet igényel.

 

Mindenképpen megéri tehát autószerviz szolgáltatását igénybe venni, meghibásodik az autónk. A legtöbb esetben mindenképpen jobban járunk egy teljesen felszerelt, szakemberekkel teli szervizzel, mint a saját tapasztalatainkkal.

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Csodás összeállítás az elmúlt 1 év használtautó eladások tapasztalataiból. Tőletek, nektek, szeretettel. Bumm!