Top 5 autós játék

Minket sem hagy hidegen az autós játékok világa. Elvégre igazi férfiak vagyunk, vagy mi! A mai blogunk ezért a top 5 kedvenc autós játékunkról fog szólni.

TOP 5 legjobb autós játékok

 

Autós cég lévén kihagyhatatlan, hogy írjunk egy cikket a kedvenc hobbinkról, ami nem más, mint:

AUTÓS SZIMULÁTOROS JÁTÉKOK

Gondolom senkit nem ért meglepetésként ez a tény, szóval vágjunk is bele!

Lássuk, hogy szerintünk mit érdemes kipróbálni, ha egy kis házi autós izgalomra várunk virtuálisan, akár éjjel 1-kor is:

  1. Gran Turismo:

Ez a 98 óta meglévő autós játék egyszerűen alap minden férfi számára. Mindenki ismeri, mindenki játszik vele, szóval elég etalon. Sok-sok pályán és sok-sok autóval próbálhatjuk ki magunkat benne, és ráadásul végre PS4-en is mehet a buli. Szép és jó kivitelezés, sosem csalódunk benne.

  1. Need for Speed:

Talán a Gran Turismo-nál is kedveltebb a kollégáim terén ez a játék. Tökéletes képi megjelenítés és igazi izgalom van benne. Ez talán annak is köszönhető, hogy a fejlesztők állandóan felhasználják a vevők visszajelzéseit, ötleteit, és ezek alapján alakítják egyre élvezetesebbé az autós jeleneteket.

  1. Project Cars 2:

Ez az újonc, a közel 2 éve megjelenő autós játékával elég hamar nagy népszerűségre tett szert, nem véletlenül. Az első kiadáshoz képest, a mostani csúcs jó lett. Tökéletes a vezetési élmény, minden szinten igényes a kivitelezés, ráadásul nem csak körpályák vannak, hanem terep rally is. Ehhez jön a közel 200 autó és közel ennyi pálya és kb. 50 helyszín. Ne hagyjátok ki szerintünk!

  1. F1 sorozat, 2017:

A F1 autós játékok hosszú idők óta vannak jelen a piacon és minden évben egyre jobb és izgalmasabb képi világgal rukkolnak elő. A 2017-es évre még jobb hanggal, ötlettel és még élethűbb világgal jöttek ki a Forma 1 szerelmeseinek. Szerintem minden idők legjobbja lett ez autós játék, és ha egyszer kipróbálod, egy jó fülessel mondjuk, akkor totál beszippant az érzés. Kötelező kipróbálni! Ez az idei kedvencünk…

  1. Dirt 4:

A közel 10 éve töretlen rally és autócross játékok legjobbja ez a mostani kiadás. Azt eddig is tudtuk, hogy felejthetetlen és nagyszerű élmények várnak ránk, ha elindítjuk a dirt-öt, de a 4-es széria még többet ad. Igazi laza autós élményt. Ráadásul a rallycross szerelmesei is örülhetnek, mert egyre nagyobb teret kapnak az autós játékok világában. Aki imád driftelni és szeret lazán szórakozni, annak jó kis móka lesz ez az autós játék!

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Elhoztuk nektek a legfontosabb szabályokat ahhoz, hogy ne kelljen annyit a pénztárcátokba nyúlni, ha tankolni szeretnétek. Remélem ismeritek a legtöbbet! Ha nem, gyertek és olvassátok el a 10 legfontosabb tippet!