LEGJOBB AUTÓS FEJLESZTÉSEK 2017-BEN II.rész

Legfrissebb fejlesztések 2

LEGJOBB AUTÓS FEJLESZTÉSEK 2017-BEN II.rész

 

OKOSTÉRKÉP ADAT BÁZIS

Az egyik leggyakrabban használt eszköz az autónkban, a térkép és dugó figyelő útvonaltervező. Ahhoz képest, hogy több millióan használjuk ezt a funkciót naponta, mégis elég durva, hogy a gyári navigáció elavult és nem napra kész 2017-ben az autos közlekedésben!  Tudjuk, hogy egy gyárilag beszerelt, vagy készen kapható navi nem tud versenyezni pld a Wazze-val. De mégis! Miért nem??? Elvileg minden új, fedélzeti számítógéppel rendelkező autónak az alap tartozéka lehetve végre az, hogy frissítse magát napi szinten, óránként, percenként a navigáció!  Elvileg minden készen áll arra, hogy a kocsink is jelezhesse a dugókat, az útviszonyok változásait.

Szóval követeljük a gyártóktól az okostérképet és a helyzetjelentést is!

 

TELJES ÖNVEZETÉS ÉS AUTOMATA PARKOLÁS

Elon Musk szerint kb. 2025-re nem sci-fi lesz a teljes, valódi önvezetés az utakon! Na kérem, akkor húzzunk bele, mert a királylányok és a rosszul látók számára az automata parkolást is azonnal meg kell oldani az önvezetéssel együtt. Vagy külön. Már most is van ilyen, tudjuk, de azért nem az igazi!

Filmnézés vezetés közben, vagy csak komplett ebéd elfogyasztása? Dont pánik! Dőlj hátra és csak élvezd, hogy a saját autód a sofőröd!

 

NISSAN LEAF VILÁGPREMIER

A NISSAN LEAF 2017. Szeptember 6-án, Japánban kerül majd bemutatásra! Nálunk is egyre erősödő tendencia a zöld rendszám, és ennek az éllovasa a Nissan Leaf új generációja. 100 %-ban elektromos az új LEAF, ami azt jelenti,hogy teljesen kibocsátásmentesen üzemel, ezáltal a lelkiismeretünk is megnyugszik, nem csak az autós szenvedélyünk!

Zajos környéken, illetve gyengébben hallók számára tényleg érdemes fülelni, annyira csendes a motor, hogy kétszer is meggondoljuk az újraindítást!

Próbakör indul szeptembertől!

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

A Kocsiguru meghajlik a közös Mercedes és Maybach 6 Cabrio autója előtt. Ritkán mondunk ilyet, de követeljük a teszt autót, vagy a lottó ötöst, ha elkezdik gyártani ezt a csúcs verdát! Miért? Nézzétek meg a képeket, magukért beszélnek.