2018-as autós újdonságok

Minden autós izgatottan várja az újévi autós csodákat. Idén is szemezgettünk belőle, olvassátok a Kocsiguru autós újdonságait!

2018-AS AUTÓS ÚJDONSÁGOK

Akárcsak a tavalyi évben, idén is nagyon sok izgalmas és érdekes autós, motoros újítás fog megjelenni a világban.

Mutatjuk a Kocsiguru kedvenceit, amit már nagyon várunk.

Lássuk!

Kezdjük a kihagyhatatlannal: Tesla Roadster

Elon Musk megkerülhetetlen lesz lassan, ha az autós világ újdonságairól van szó. Az biztos, hogy az elektromos autók terén verhetetlen a hapsi. Állítólag 2020-ra fog beindulni a Roadster gyártása Amerikában, ami már nincs is olyan messze. Addig meg ámulhatunk a számokon:

1000 km-es hatótávolság

100 km/h elérése 2 másodperc alatt

400 km/h végsebesség

Elég király, nem?

Menjünk tovább!

Az Alfa Romeo Giulia is új, 350 lóerős, turbós, 4 hengeres változatban jön ki idén, ami sok alfásnak régi vágya volt már!

A brit McLaren is egy új csoda modellel jön ki idén, amit a felejthetetlen Ayrton Sennáról neveznek el. Egy 4 literes, V8 –as, biturbó motoros, 800 lóerős gépsas őrjíti majd meg az idegeinket. Már aki meg tudja venni az összesen 500 példányszámban legyártott sport autót! Talán hitelre lesz szükségünk? Hahaha

A 2 kerekű motorok szerelmeseinek is van jó hírünk! A BMW közel 14 új modellel jön ki 2018-ban,  amiben különböző hajtásláncok is lesznek, sok fajta típussal. Érdemes szétnézni már most náluk!

Az Audi imádók is örülhetnek, mert a gyár idénre ígérte az elektromos/hibrid e-tron utcai változatát,  ami 50 perc alatt állítólag teljesen feltölthető lesz. Valószínűleg csak a pénztárcánk fog kiabálni csak az ámulattól és az árától, de a villanyóránk nem! Ez is valami!

Még valami. Ne felejtsük, hogy  2018-ban is megrendezik majd az ÉV AUTÓJA választást, amin 7 modell fog versenyezni:

  • Alfa Romeo Stelvio
  • Audi A8
  • BMW 5
  • Citroen C3 Aircross
  • Kia Stinger
  • Seat Ibiza
  • Volvo XC40

Ti melyiknek drukkoltok? Márciusban kiderül, addig marad a várakozás!

 

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Elhoztuk nektek a legfontosabb szabályokat ahhoz, hogy ne kelljen annyit a pénztárcátokba nyúlni, ha tankolni szeretnétek. Remélem ismeritek a legtöbbet! Ha nem, gyertek és olvassátok el a 10 legfontosabb tippet!

Bizonytalan vagy, hogy vegyél-e villanyautót, mert nem tudod, hogy mire számíthatsz? Olvasd el a kisokosunkat, és vágj bele.