Gépkocsi vásárlás előtti fontos tennivaló!

Komplex szolgáltatást nyújtunk

Gépkocsi vásárlás előtti fontos tennivaló!

 

Hogyha az ember megengedheti magának, hogy új autót vásároljon, akkor nagyon sok utánajárástól kímélheti meg magát. Viszont abban az esetben, hogyha ez nem lehetséges, és kénytelen használtat beszereznie, akkor az már több intézkedéssel jár.

 

Amikor az ember használt autót vásárol, akkor általában nagyon meg kell nézni, hogy honnan, és kitől veszi azt meg, valamint hogy a jármű milyen állapotban van. Nagyon gyakoriak az olyan hibák ugyanis, amelyek nem látszanak első ránézésre, viszont alapos vizsgálat után felszínre kerülnek. Az ilyen vizsgálatok elvégzéséhez általában szakember segítsége szükséges. Szerencsére azonban van ebből elég, ráadásul az eredet vizsga elvégzése ma már bevett szokásnak számít, úgyhogy nem igényel túl nagy utánajárást.

 

Azonban nem a kocsi épsége az egyetlen, amelyre kimondottan figyelni kell ilyenkor. Nagyon gyakran megtörténik, hogy az ember túlságosan elővigyázatlan, és olyan autót vásárol, amelynek már van gazdája, vagyis lopott. Ilyenkor pedig vitákkal, és pereskedésekkel kell számolni, úgyhogy semmiképpen nem szabad hagyni, hogy ez bekövetkezhessen. Szerencsére azonban van egy bevett metódus, amellyel meg lehet előzni az ilyen jellegű problémák kialakulását, mégpedig az eredet vizsga. Hogyha másodkézből vásárolunk személygépjárművet, akkor mindenképpen végeztessük el ezt, még abban az esetben is, ha nem állunk túl jól anyagilag, és felesleges pénzkidobásnak tűnik az egész, mert nagyon sok múlik rajta!

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Minden autós izgatottan várja az újévi autós csodákat. Idén is szemezgettünk belőle, olvassátok a Kocsiguru autós újdonságait!

Elhoztuk nektek a legfontosabb szabályokat ahhoz, hogy ne kelljen annyit a pénztárcátokba nyúlni, ha tankolni szeretnétek. Remélem ismeritek a legtöbbet! Ha nem, gyertek és olvassátok el a 10 legfontosabb tippet!