LEGJOBB AUTÓS FEJLESZTÉSEK 2017-BEN I.rész

Legfrissebb fejlesztések

LEGJOBB AUTÓS FEJLESZTÉSEK 2017-BEN I.rész

 

A legjobb autós fejlesztések 2017-ben is elsősorban az innováció, online update, valamint az önvezetés témaköréből jöttek. Lássunk ezekből pár dolgot, hogy ne érjen minket felkészületlenül, ha egy társaságban erről beszél valaki:

KERÉK

Manapság, mivel már a villanyautók alig használják a féküket, a fék már csak amolyan peremfék lett. Vagyis már nem a kerékagyhoz, hanem a felni pereméhez rögzítik a tárcsát! Ez azt jelenti, hogy a fékbetét kopik, de a tárcsa nem. Ráadásul az összetétele,vagyis az alumínium miatt, jobb hővezető képességgel is rendelkezik, így mindenki jól jár! A szerelésnél pedig, mivel a felnicsillag a helyén marad, a perem külön szerelhető lesz. Kerekenként így akár 2 kiló súly is megspórolható. Jól hangzik!

3:1 MOTOR: FŰTÖTT KATALIZÁTOROS, HIBRID és DÍZEL

A szupertiszta dízel motor titka a fűtött katalizátor. Egy 3 kW-os fűtőelem gondoskodik arról, hogy a gyakori leállítások után is meleg legyen a motor. Ehhez egy 48 voltos fedélzeti hálózat szükséges. Mitől is szupertiszta ez a hybrid? Nem mástól, mint a 15 watt maximális teljesítményű szíjhajtású önindító-generátortól /puha hybrid/, amely gyorsításkor ad megtakarítást, valamint csökkenti a turbókésedelmet és fékezéskor még tölti is az aksit. Gyári adatok szerint  akár 12-20 százalékkal  is csökkenhet az autónk fogyasztása…elméletben. Várjuk a próba köröket és a valós teszteket!

 

BÁRHONNAN FRISSÍTHETŐ SZOFTVEREK

Gondolom nem újdonság, hogy 2017-ben is minimum egy jobb szervizbe, de rossz esetben akár egy márkaszervizbe kell menjünk, ha szoftver frissítést akarunk az autónkba! Persze csak akkor,ha eljutunk odáig, és nem tilt le minket ez az okos szerkezet… Ezért aztán tényleg ideje lenne, hogy az idén bemutatott bárhonnan frissülni tudó computer szoftvert mi is kipróbálhassuk saját kocsinkon és probléma esetén update-elhessünk! Norbi után szabadon…

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva