Nem csak autóknak

Mentjük ami menthető

Nem csak autóknak

 

Akinek autója van, és azzal indul útnak, annak bizony arra is van esélye, hogy útközben lerobbanhat. Erre persze ma már van megoldás, amely nem más, mint az autómentés. Azonban nemcsak az autókat lehet megmenteni.

 

Amikor azokra a szolgáltatásokra gondolunk, amelyek járműveket vontatnak el a szervizbe, akkor általában csupán az autók jutnak az eszünkbe. Ezért is nevezzük autómentésnek ezt a szolgáltatást. Azonban valójában nem szimplán autómentésről van szó, hiszen nem csupán autókat tudnak elvontatni vagy éppen elszállítani ezen szolgáltatás keretein belül. A profi autómentők járművek egész sorát képesek elszállítani vagy éppen elvontatni. Ha szükség van rá, mert karambolozott vagy csak meghibásodott, akkor el tudnak szállítani buszokat, kisteherautókat, motorkerékpárokat vagy éppen kerékpárokat is. De ez még semmi. Némely cégeknél lehetőség van luxus terepjárók, rallyautók vagy éppen vízi járművek elszállítására is. Így akár jachtok vagy motorcsónakok is „megmenthetőek”, ha a megfelelő autómentőt választjuk.

 

Érdemes tehát jól körülnézni, mikor autómentő szolgáltatót választunk magunknak, főleg akkor, ha nem éppen autót kellene elvontatni, elszállítani. A profik ugyanis mindennel megbirkóznak, ezért minél hamarabb tudunk megfelelő gondoskodást biztosítani a járművünknek. Pláne igaz ez akkor, ha esetleg külföldön robbannánk le, hiszen különösen fontos ilyenkor a megfelelő autómentő, amely külföldről is hazaszállítja a meghibásodott járműveket.

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

A top 5 kombi autó egyszerűen kihagyhatatlan. Nemcsak családosok kedvence, hanem a cégeké is. Nem véletlenül.