Top 5 kombi autó

A top 5 kombi autó egyszerűen kihagyhatatlan. Nemcsak családosok kedvence, hanem a cégeké is. Nem véletlenül.

TOP 5 kombi autó

 

Mindenki nyugodjon le, igenis szükség van a kombi autókra. Bárki bármit mondjon, bárki bármilyen autót is fejlesszen, a kombikra mindig szükség van és kész! A tipikus céges autó, ami diesel és pakolós, és esetleg ti is jártok vele, na az is innen kerül ki, ne feledjük fiatalok!

A Kocsiguru-nál is minden 3. autó, amit eladunk, az kombi. Egyértelmű, hogy a családosoknak ez a legjobb 3:1-ben autó. Városra, utazásra és szabadidőre is alkalmas az egész famíliának. A kombi autók ugyanolyan megbízhatóak, mert autómentés során autómentőink nem hoznak több kombi auótót, mint mást.

Ha jó kompromisszumra vágyunk mégis, akkor mutatjuk a top 5 autót, amin nem csak a bogrács állvány fog jól mutatni és a kerékpár, hanem mi is az ülésben.

Top 5 jó kombi autó:

  1. Ford Focus kombi 1.5 TDCi
  2. VW Passat VII kombi 2.0 CR DSG
  3. Mazda 6 CD AWD Automata
  4. Skoda Octavia RS kombi 2.0
  5. Mercedes E 220 CDI

A Kocsiguru személyes kedvence ezek közül a Passat és a Mazda 6. Mindkettő megbízható, sportos, keveset fogyaszt és jól is néz ki, nem vészes a fenntartásuk és a szerelők sem kapnak frászt tőlük!

Nézzük a Passat VII kombit kicsit részletesen, hiszen ezzel járunk a legtöbbet itt a Kocsigurunál:

Külsőre hozza a szokásos és megnyugtató letisztultságot, szépséget, precizitást, amiért a Volkswageneket szeretjük. Aztán hozza még a verhetetlen, nagy belső tereket és kényelmes üléseket. Ez hosszú távon, egy nagyobb családnál, sok cuccal, már igen fontos tényező. Ebben a Passat zseniális. A másik, amiben szintén elsők nálunk a sorban, az a hosszú távú megbízhatóságuk és kevés szerviz költségük. A motorja erős, sportos, dinamikus és kiegyensúlyozott, a fogyasztása pedig városban is kellemes. Egyetlen hátránya van, az pedig az ára. Kicsit erősen fog a ceruza a Volkswagen esetében, de hosszú távon ez teljesen kifizetődő, ha csak egy autóval tervezünk hosszú távra.

De hogy a környezetbarát autósoknak is kedvezzünk, jöjjön a +1 ráadás kedvencünk, ami mi más is lehetne hibrid terén, mint a:

Toyota Auris Touring Sports Hybrid

Legközelebb erről fogunk írni, mert megér egy külön blogot ez a kombi hibrid!

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünk:

Budapest, XI. kerület Budaörsi út 148. (térkép)

 
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva

Ajánlott cikkek

Ha szeretsz gyorsulni és fizetni a gyorshajtásért, akkor ezt a cikket már ismered!