Autó házhozszállítás

Otthonról         Biztonságban          Kényelmesen

 

 

Mit nyújt Önnek ez a szolgáltatás?

A Kocsiguru magas szinten gondoskodik ügyfelei kényelméről, új szolgáltatásunkkal egyenesen házhoz visszük  nálunk vásárolt új járművét. 
A jelenlegi helyzetben nem szívesen látogatna személyesen üzleteket vagy csak szereti kényelmesen intézni ügyeit? Ez többé nem probléma, mi megoldjuk! Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja kedvencét, a többiről mi gondoskodunk.

A kiérkezést követően azonnali tesztvezetésre van lehetőség, mintha csak ellátogatna hozzánk. Szakértő értékesítő kollégánk bemutatja az autót kívül-belül és ismerteti paramétereit. 

Minden autónk állapotfelmérő lappal rendelkezik, amit elküldünk önnek a vásárlást megelőzően így meggyőződhet a kiválasztott jármű jellemzőiről és állapotáról. Nálunk nem éri meglepetés!

Amennyiben szeretné beszámíttatni régi négykerekűjét a vásárlás során, ott helyben erre is van lehetősége.  Munkatársunk felméri régi gépjárműve állapotát és tesz egy ajánlatot önnek.

 

Hogyan működik, mi a menete?

  1. Kiválasztja a szimpatikus autót készletünkből, majd telefonon vagy e-mailen keresztül felveszi velünk a kapcsolatot.
  2. Küldünk  egy megrendelő nyomtatványt, amit kitöltve visszaküld részünkre.
  3. Az autó vételárának mindössze 20%-át szükséges előreutalással teljesítenie.
  4. A járművet 2-3 munkanapon belül szakértő kollégáink kiszállítják az előzetesen egyeztetett helyszínre, az ország bármely pontjára, ahol azonnal megkezdődhet a tesztvezetés.
  5. Minden szükséges papírmunkát elvégzünk a lehető legrövidebb idő alatt.
  6. Kiegyenlíti a fennmaradó összeget és már élvezheti is új autója előnyeit.

 

Hogyan óvjuk az Ön egészségét?

A Covid19-re való tekintettel fokozott mértékű higiéniai eljárásokat alkalmazunk. Minden gépjármű előzetes fertőtlenítésen esik át az úgynevezett ózonos technológiával, mely hatékonyan pusztítja el az annak belsejében található élősködőket. Munkatársaink szájmaszkban és gumikesztyűben érkeznek meg a megadott helyszínre és távolságtartással bonyolítják le az adás-vételt.

Kiszállítási árak csak abban az esetben kerülnek felszámításra,  amennyiben mégsem lenne sikeres az adás-vételi folyamat.  Az árak megállapítása önköltségünkön került sor.               

 

 

Személyautó esetén

Budapest és vonzáskörzete

8.000 Ft kiszállási díj + 65Ft/km + áfa

Vidék

5.000 Ft kiszállási díj + 65Ft/km + áfa

 2020 © KocsiGuru Minden jog fenntartva