Hitel/Lizing ügyintézés

Bankfüggetlen, ingyenes hitel / lízing ügyintézés, tanácsadás


Ha bármilyen autóhitelt szeretne igényelni, első dolgunk a megvásárolni kívánt gépjármű állapotának a felmérése. Ezek után egy rövid beszélgetés során, felmérjük az Ön pénzügyi lehetőségeit.

Hitelt csak természetes személy /magánszemély/ igényelhet, azonban lízingelésre magánszemélynek és vállalkozásoknak is van lehetőségük.  Autólízing esetén általában zárt végű pénzügyi lízingről beszélünk. Ha sikeres volt a vásárlás, akkor a hitel/ lízing  visszafizetése után egy „opciótörlő” dokumentumot kapunk, amivel bármely okmányirodában törlik a megvásárolt autónkról a bejegyzést. Ezt ne felejtsük el megtenni, mert utána sok kis bosszúságot fog okozni nekünk!

Tartós bérlet, illetve autólízing esetén is többféle szerződést tudunk biztosítani Önnek, attól függően, hogy milyen típusú autót szeretne, mennyi időtartamra, milyen szolgáltatásokkal.

Bármelyik üzleti megállapodás mellett fog dönteni, Ön csak jól járhat, hiszen az autólízing az egyik legjobb befektetés! Miért? Mert az autóhitellel ellentétben, itt fix havi költségek lesznek, önerő nélkül, gyors elbírálással, rugalmas feltételekkel, adóból leírható havidíjakkal.

Kérjen tanácsot a Kocsiguru Kft.-től, autólízing vagy tartós bérlettel kapcsolatban és garantáljuk, hogy sikerül megtalálni Önnek, a legoptimálisabb lehetőséget!

   

 2021 © KocsiGuru Minden jog fenntartva