Okmányirodai ügyintézés / Teljes körű

Az okmányirodai ügyintézésről


Bizony, sokan nem is gondolják, hogy egy autó adás-vételét követően mennyi teendője van addig, amíg az újonnan vásárolt gépjármű a nevére nem kerül. Egy gépjármű eladása-vásárlása során bekövetkezett változások bejegyzése, azaz a gépjármű átírásának menete akár egy labirintus is lehet.
Ezért most megpróbáljuk a legfontosabb tudnivalókat összegyűjteni Önnek!

1. Talán furcsán hangzik, de az ismétlés sosem árt…Ne felejtsük el, hogy a legfontosabb dolgoz az,  hogy az adás-vételt követően egyből írjuk meg és írjuk alá az adásvételi szerződést, a lakcímkártya számának megadásával együtt…ezt felejtjük el a legtöbben.

2. Az azonnal megköthető és már abban a pillanatban élő biztosítás nélkül hivatalosan el sem tudunk indulni autóvásárlás után, és az okmányirodában is szükség lesz rá. Biztosítás hiányában a büntetés mellett még azzal is számolnunk kell, hogy az okozott kárt nekünk kell kifizetni zsebből. 

3. A biztosítás megkötése után jön az eredetiségvizsgálat és még a műszaki vizsga is adott esetben.

Ha mindezeket elintéztük, akkor irány a kormányablak!

Mi mindegyik pontot elintézzük Ön helyett, egy hivatalos meghatalmazás után, akár pár óra leforgása alatt! Rugalmas időbeosztással, maximális szakértelemmel várjuk Önt!

Átírás, kivonás, első forgalomba helyezés…mindent elintézünk Ön helyett!

 2021 © KocsiGuru Minden jog fenntartva