Budapest 11. kerület, Budaörsi út 148. +36 1 447 7699 hétfő-péntek: 9-18 szombat: 9-15

Ha gyorsan és kis költséggel szeretnéd megúszni a belvárosi autózást, akkor válaszd az autómegosztó szolgáltatásokat. 2018 februárjától már 2 cég is nagy flottával vár, ha a BKV és a taxi nem opció.

A Kocsiguru meghajlik a közös Mercedes és Maybach 6 Cabrio autója előtt. Ritkán mondunk ilyet, de követeljük a teszt autót, vagy a lottó ötöst, ha elkezdik gyártani ezt a csúcs verdát! Miért? Nézzétek meg a képeket, magukért beszélnek.

Nehéz kérdés. A két legolcsóbb és leghasznosabb márka mérkőzik meg SUV kategóriában a mai Kocsiguru blogban. Ti melyiknek drukkoltok? Vajon csak az árban különböznek?

Elhoztuk nektek a legfontosabb szabályokat ahhoz, hogy ne kelljen annyit a pénztárcátokba nyúlni, ha tankolni szeretnétek. Remélem ismeritek a legtöbbet! Ha nem, gyertek és olvassátok el a 10 legfontosabb tippet!

Téli gumi nélkül nincs tél. És nincs közlekedés. Legalábbis a Kocsiguru szerint. Kivétel, ha kaszkadőr vagy és imádod az életveszélyes szitukat.

A top 5 kombi autó egyszerűen kihagyhatatlan. Nemcsak családosok kedvence, hanem a cégeké is. Nem véletlenül.

Minket sem hagy hidegen az autós játékok világa. Elvégre igazi férfiak vagyunk, vagy mi! A mai blogunk ezért a top 5 kedvenc autós játékunkról fog szólni.

Minden autós izgatottan várja az újévi autós csodákat. Idén is szemezgettünk belőle, olvassátok a Kocsiguru autós újdonságait!

Használt autók
arrow right
0-24 autómentés
arrow right
Kölcsönzés
arrow right
Tartós bérlet
arrow right
Egyéb szolgáltatások
arrow right